Apple lanceert nieuwe trailer van serie 'The Shrink Next Door'

Apple heeft een nieuwe trailer van haar aankomende donkere komedieserie de wereld ingestuurd...

Geoffrey Ketels, 14 oktober 2021 17:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Apple heeft een gloednieuwe trailer de wereld ingestuurd van haar aankomende donkere komedieserie genaamd The Shrink Next Door. De reeks zal voor het eerst te zien zijn vanaf 12 november op streamingdienst Apple TV+.
The Shrink Next Door is geïnspireerd door echt gebeurde gebeurtenissen. Bovendien werd ze gebaseerd op de podcast van Joe Nocera die over dezelfde naam beschikt. In het bijzonder vertelt de reeks de bizarre relatie tussen psychiater Dr. Isaac "Ike" Herschkopf en zijn patiënt Martin "Marty" Markowitz.

Al snel zorgt Ike ervoor dat hij een cruciale rol gaat spelen in het leven van Marty. Hij kiest er op een bepaald moment zelfs voor om naar zijn huis te verhuizen en overhaalt Marty om hem aan te stellen als president van het familiebedrijf.

Donkere komedieserie
De hoofdrollen in deze zeer veelbelovende nieuwe serie zijn weggelegd voor Will Ferrell evenals voor Paul Rudd.

Voor de eerste drie afleveringen van deze donkere komedieserie geldt dat ze zullen verschijnen op 12 november van dit jaar. Elke vrijdag worden er vervolgens nieuwe afleveringen gelanceerd op Apple TV+.

Ben jij ook al benieuwd om een eerste indruk te krijgen van wat deze nieuwe serie The Shrink Next Door voor jou in petto zal hebben? Dan moet je zeker even de onderstaande trailer bekijken!


Lees meer over: The Shrink Next Door, serie, series, Apple, Apple TV

Populair nieuws