Laatste afleveringen 'Attack on Titan' krijgen premièredatum in nieuwe teaser

Finale 'Attack on Titan' krijgt premièredatum

De megapopulaire animeserie belooft begin 2022 op spectaculaire wijze te eindigen.

Zilko Tarici, 15 oktober 2021 om 06:00

De door fans zo gewilde tweede helft van het laatste seizoen van Attack on Titan zal begin volgend jaar zijn première beleven, zo is te zien in een nieuwe teaser van NHK General.
Hoewel fans al wisten dat de laatste reeks afleveringen ergens in januari 2022 zou beginnen, weten we nu de exacte datum. Op 9 januari wordt namelijk de 76e aflevering van de animeserie beschikbaar gesteld. Je kunt de korte teaser voor de finale van de serie hieronder bekijken:

Het eerste deel van het laatste seizoen werd in december 2020 door NHK General beschikbaar gesteld. Daarna was de serie ook te streamen via Crunchyroll.

Reusachtig succes
Attack on Titan begon ooit als een mangaserie die werd geschreven én geïllustreerd door Hajime Isayama. Bessatsu Shonen Magazine gaf de reeks vervolgens uit tussen september 2009 en april 2021. De eerste drie seizoenen van de animeserie werden geproduceerd door Wit Studios en werden uitgezonden tussen april 2013 en juli 2019. De manga is dus al aan zijn einde gekomen, wat nu wordt gevolgd door de serie.

De Attack on Titan-franchise is sinds 2009 meerdere malen in de prijzen gevallen, en geldt als een van de best verkopende mangareeksen ooit. Ook werden er videogames en live-action films van de franchise gemaakt.

Bron: Comingsoon

Lees meer over: Attack on Titan, Crunchyroll, anime, Hajime Isayama

Populair nieuws