Serie 'Sex, Love & Goop' verschijnt 21 oktober op Netflix

'Sex, Love & Goop' vanaf 21 oktober op Netflix

De nieuwe serie met niemand minder dan Gwyneth Paltrow gaat over seks en intimiteit...

Geoffrey Ketels, 15 oktober 2021 om 06:39

Gwyneth Paltrow is terug in een gloednieuwe serie. Deze keer luistert de reeks naar de naam Sex, Love & Goop. Ze is later deze maand reeds te zien op streamingdienst Netflix.

In de nieuwe reeks Sex, Love & Goop gaan de deelnemers van het programma op zoek naar wat hun "erotische blauwdruk" is. Echte koppels werken samen met seksexperten om hun lichaam te verkennen. Een diepere intimiteit en een open geest moeten er uiteindelijk voor zorgen dat de koppels plezier, seks en intimiteit op een andere manier gaan ervaren.

Gwyneth Paltrow
Sex, Love & Goop is het nieuwste project van actrice Gwyneth Paltrow. Eerder had ze reeds een programma waarin ze wellness-tips gaf genaamd The Goop Lab. Dat programma werd niet door iedereen even warm onthaald. Doet ze het met haar nieuwe project beter?

Ben jij ook wel benieuwd naar wat deze nieuwe reeks allemaal te bieden zal hebben? Dan moet je nog even geduld koesteren. Het eerste seizoen verschijnt namelijk pas op 21 oktober op Netflix. In tussentijd krijg je wel alvast een leuk voorsmaakje door middel van de hieronder terug te vinden trailer.


Lees meer over: Sex Love and Goop, serie, series, Gwyneth Paltrow, Netflix

Populair nieuws