search

Ons nieuws van vrijdag 15 oktober 2021

Netflix voegde maar liefst 14 series nieuw toe deze week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde maar liefst 14 series nieuw toe deze week

Netflix had een hele mooie week achter de rug als we dit zo zien.

We konden maandag slechts vier series onthullen die op Netflix zouden verschijnen deze week. Gelukkig viel de week verder niet tegen en zijn er meer dan tien nieuwe toevoegingen gedaan aan de streamingdienst. We zetten ze voor je op een rij.

Japan Sinks: People of Hope (S01E01): Amami, een ambtenaar van het ministerie van Milieu, bezoekt de non-conformistische seismoloog dr. Tadokoro, die denkt dat de Kanto-regio dreigt te zinken.

Supergirl (S06E15): Kara blijft strijden tegen Nyxly voor de overgebleven totems, terwijl Alex en Kelly voor hun grootste en spannendste uitdaging als koppel staan.

Another Life (seizoen 2): Nadat een enorm buitenaards artefact op aarde is geland, leidt Niko Breckinridge een interstellaire missie om de oorsprong te achterhalen en het eerste contact te maken.

You (seizoen 3): Een gevaarlijk charmante, geobsedeerde jongeman neemt extreme maatregelen om een plaats te krijgen in het leven van degenen op wie hij zijn oog heeft laten vallen.

My Name: Na de moord op haar vader stelt een wraaklustige vrouw haar vertrouwen in een machtige misdaadbaas, en gaat onder zijn leiding voor de politie werken.

Little Things (seizoen 4): Een samenwonend stel van in de twintig worstelt met de ups en downs van werk, moderne relaties en het vinden van een eigen identiteit in het hedendaagse Mumbai.

Making The Billion Dollar Code (1 seizoen): In deze featurette voegen ART + COM-leden zich bij de cast en crew van de serie om de feitelijke basis van de serie en de ontwikkeling van de rechtszaak te bespreken.

Blue Period (1 seizoen): De populaire middelbarescholier Yatora Yaguchi verveelt zich. Als ze op een inspirerend schilderij stuit, duikt ze in de prachtige, maar meedogenloze wereld van de kunst.

Hometown Cha-Cha-Cha (1 seizoen): Een stadse vrouw opent een tandartspraktijk in een afgelegen dorpje aan zee, de thuisbasis van een charmant manusje-van-alles, dat in alle opzichten haar tegenpool is.

The Baby-Sitters Club (2 seizoenen): Ann M. Martins geliefde boeken krijgen een moderne update. Deze serie gaat over een groep vriendinnen en hun oppasbureau.

Chesapeake Shores (5 seizoenen): Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.

Mighty Express (5 seizoenen): Maak een ritje met de Mighty Express, een team van treinen en hun kindervriendjes die problemen op het spoor overwinnen door snel na te denken en samen te werken!

Modus (2 seizoenen): In het besneeuwde Zweden ontrafelen een talentvolle voormalige FBI-profiler en haar autistische dochter samen met de politie de bizarre motieven van een wrede moordenaar.

The Movies That Made Us (3 seizoenen): Bij deze blockbusters kwamen we samen en hadden we de tijd van ons leven. Maak kennis met de acteurs, regisseurs en insiders die deze films mogelijk maakten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spannende serie 'Pagan Peak' binnenkort te streamen
Series / Nieuws

Spannende serie 'Pagan Peak' binnenkort te streamen

De spannende reeks is vanaf 20 oktober te bekijken bij Disney Plus...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op 20 oktober verschijnt op streamingdienst Disney Plus de reeks Pagan Peak. Er wordt veel verwacht van deze ongetwijfeld ijzingwekkende, buitenlandse serie.

Pagan Peak neemt ons mee naar een bergpas vlakbij de Alpen tussen Duitsland en Oostenrijk. Op de grens wordt een lichaam gevonden en dat brengt meteen de nodige problemen met zich mee.

Zowel vanuit Duitsland als vanuit Oostenrijk wordt er een rechercheur op de zaak gezet. Voor beide rechercheurs geldt dat ze er al snel achter komen dat het lichaam in een bijzondere symbolische manier is geplaatst. Er wordt een onderzoek opgestart dat uiteindelijk wijst in de richting van een wrede, rituele moord.

Veelbelovend
Pagan Peak is geen nieuwe serie. Ze verscheen dan ook reeds in september 2018. Op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB kan de serie alvast rekenen op een prima score van 8/10. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor het debuut op Disney Plus.

Pagan Peak is te bekijken op de streamingdienst van Disney vanaf 20 oktober 2021. Wil je alvast graag een voorsmaakje krijgen van deze spannende serie? Bekijk dan zeker even de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Het derde seizoen van de razend populaire thrillerserie 'You'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het derde seizoen van de razend populaire thrillerserie 'You'

Joe is helemaal terug in het derde seizoen van deze geweldige reeks...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De thrillerserie You is uitgegroeid tot een razend populaire reeks. Voor de fans is er nu goed nieuws, want het derde seizoen is vanaf vandaag te bekijken bij Netflix.

Uiteraard keert hoofdrolspeler Penn Badgley terug voor het derde seizoen van de reeks. Dit geldt ook voor actrice Victoria Pedretti. Haar kennen we natuurlijk ook al uit het tweede seizoen.

In het eerste seizoen van You maakten we kennis met de 33-jarige stalker Joe Goldberg. In het eerste seizoen hebben we met z'n allen kunnen zien hoe hij een ongezonde obsessie kreeg voor één van de klanten van zijn winkel. Ook in het tweede seizoen kreeg Joe een obsessie voor een vrouw. Die vrouw, namelijk Love Quin werd gespeeld door Pedretti.

Vierde seizoen
Inmiddels zijn we dus alweer toe aan het derde seizoen van de reeks. Dat derde seizoen is vanaf vandaag, vrijdag 15 oktober 2021 te bekijken bij Netflix.

Dat de reeks niet zal eindigen met het derde seizoen is ondertussen ook al bekend. Netflix heeft namelijk nog voor de lancering van deel drie een vierde seizoen aangekondigd. Wanneer dat vierde seizoen zal verschijnen is uiteraard nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Little Things' seizoen 4
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Little Things' seizoen 4

Met het vierde seizoen komt er ook meteen een einde aan de reeks...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Little Things neemt ons mee naar Mumbai in India. In het vierde seizoen volgen we voor de laatste keer het doen en laten van Dhruv Sehgal en Kavya Kulkarni.

Het eerste seizoen van Little Things verscheen alweer vijf jaar geleden. Het eerste seizoen bestond uit in totaal amper vijf afleveringen en legde de basis voor een meer dan geslaagde serie. Ondertussen is de reeks reeds aan haar vierde seizoen toe. Dit seizoen wordt wel de zwanenzang.

Mumbai
Little Things heeft ons kennis laten maken met een samenwonend stel van in de twintig. Zoals alle jonge koppels worstelen ook zij met de ups en downs die hun werk en relatie met zich meebrengen. Bovendien hebben ze het in eerste instantie ook moeilijk om hun eigen identiteit te vinden in het hedendaagse Mumbai.

Voor deze reeks geldt dat ze vanaf het begin eigenlijk kon rekenen op uitstekende scores. Dat blijkt ook op vandaag nog steeds. Op de gespecialiseerde website IMDB is ze bijvoorbeeld goed voor een score van een slordige 8,3/10.

Het vierde en laatste seizoen van Little Things is vanaf vrijdag 15 oktober 2021 te bekijken op Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje? Dan kan je de onderstaande trailer even bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' seizoen 2 wordt veel duisterder
Series / Nieuws

'The Witcher' seizoen 2 wordt veel duisterder

Het tweede seizoen van de Netflix-serie The Witcher wordt lekker duister.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Videogame-verfilmingen hebben een vrij lange geschiedenis waarin ze vaak niet echt wisten te slagen. De serie The Witcher van Netflix was dan ook een positieve verrassing.

Het eerste seizoen had een vrij non-lineair verhaal en focustte niet echt op het jagen op monsters. Gelukkig leert men van de fouten en heeft showrunner Lauren Schmidt Hissrich beloofd dat soort zaken op te lossen in het nieuwe seizoen. En nu blijkt ook dat het seizoen een stuk duisterder wordt.

Duister tweede seizoen
Tijdens een interview met Sci-Fi and Fantasy-magazine vertelde Hissrich hoe ze het tweede seizoen aanpakt.

"In seizoen 1, vooral met al die korte verhalen van Sapkowski's The Last Witch en Sword of Destiny, hebben we verschillende stijlen omarmd," aldus Hissrich.

"Beginnend met het tweede seizoen, was het mijn intentie om het op die manier te blijven doen, mee te gaan met de flow. Maar de verhalen zijn wat intenser. En dus leunen we meer op de duistere elementen, waarvan ik denk dat ze perfect bij de verhalen passen."

Gelukkig blijft een element wel aanwezig: "we probeerden echt consistent te zijn als het aankomt op het gevoel voor humor van Geralt." Je kunt The Witcher streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Shadow and Bone' seizoen 2 komt er eindelijk snel aan
Series / Nieuws

'Shadow and Bone' seizoen 2 komt er eindelijk snel aan

Het tweede seizoen van Shadow and Bone gaat eindelijk van start.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het tweede seizoen van Shadow and Bone gaan binnenkort van start. Dat laat acteur Ben Barnes weten.

De Netflix-serie Shadow and Bone werd in april 2021 gelanceerd, met groot succes en niet lang daarna werd al bevestigd dat er een tweede seizoen zal komen. De serie verfilmt twee reeksen YA-boeken van schrijver Leigh Bardugo.

Tweede seizoen
Centraal staat de wees Alina Starkov, die erachter komt dat zij een kracht heeft waarmee ze de wereld zou kunnen redden van een duistere kracht genaamd de Shadow Fold. Om haar potentieel te vervullen, krijgt ze te maken met personages die haar proberen te vermoorden en moet ze zien te overleven.

Netflix kondigde aan dat maar liefst 55 miljoen huishoudens naar Shadow and Bone keken in de eerste 28 dagen na release. Nu laat acteur Barnes weten dat hij snel van start gaat met het tweede seizoen van de serie.

"Ik ben nu druk bezig met Guillermo del Toro's horror-anthologie, Cabinet of Curiosities," begon Barnes tijdens een interview met Deadline. "En ik ga binnenkort van start met het tweede seizoen van Shadow and Bone".

De serie Shadow and Bone is op Netflix te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Monsterlijke Killer Croc onthult op foto's 'Batwoman'
Series / Foto's

Monsterlijke Killer Croc onthult op foto's 'Batwoman'

Het derde seizoen van Batwoman brengt Killer Croc opnieuw tot leven.

In de film Suicide Squad uit 2016 zagen we al het DC-personage Killer Croc tot leven komen. Niet iedereen was zo enthousiast over zijn voorkomen. Nu wagen de mensen achter alle DC-producties een nieuwe poging in het derde seizoen van Batwoman.

De in 2019 gestarte serie over Batwoman liet al wat uiteenlopende figuren zien. Nu krijgen we Killer Croc. Het is overigens niet Waylon Jones die uitgroeit tot het monsterlijke figuur. Dit keer krijgt Killer Croc een origineel alter ego met de naam Waylon Jones.

Foto's Killer Croc uit Batwoman
Hieronder zie je twee foto's van Killer Croc die nou niet echt veel beter of slechter is dan het ontwerp uit Suicide Squad. Wie in de huid stapt van het personage is nog niet bekend. De eerste drie afleveringen heten Mad as a Hatter, Loose Tooth en Freeze.





Overigens krijgen we meer nieuwe personages in het volgende seizoen van Batwoman te zien. Bridget Regan zien we als Pamela Isley / Poison Ivy en Amitai Marmorstein duikt op als Mad Hatter. Op 13 oktober startte Batwoman op The CW.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit weekend is de Netflix-hit 'Squid Game' in Nederland
Series / Nieuws

Dit weekend is de Netflix-hit 'Squid Game' in Nederland

Binnenkort in Maastricht of Rotterdam. Schrik dan niet van de gigantische pop.

Netflix heeft weer eens een kijkcijferkanon te pakken met de stevige Noord-Koreaanse dramaserie. In de serie zien we hoe een groep mensen die hun leven wagen in een mysterieus overlevingsspel voor de hoofdprijs van ruim 30 miljoen euro.

Mocht je het 'inktvisspel' interessant vinden, dan kun je later deze maand het spel ook in Nederland spelen, ongetwijfeld op een onschuldigere manier dan in de serie. Netflix brengt het spel namelijk naar twee grote Nederlandse steden.

16 & 17 oktober: Squid Game in Nederland
Om het wereldwijde succes van Squid Game te vieren plaats Netflix de gigantische pop uit de serie in verschillende steden door Nederland. Fans en voorbijgangers kunnen hier meedoen met het iconische Red Light, Green Light spel uit aflevering één van de serie. De actie start 16 oktober in Maastricht en verplaatst 17 oktober naar Rotterdam.

Mocht je Squid Game nog kijken? Dan kun je de negen afleveringen aanzetten op de streamingdienst. Hieronder de aankondiging voor de Nederlandse Squid Game.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Hawkeye' maakt verrassende start op Disney+
Series / Nieuws

'Hawkeye' maakt verrassende start op Disney+

En check een compleet nieuwe trailer voor de volgende Marvel-serie op Disney+.

Recent werd op Disney+ het eerste seizoen van What If...? afgerond. De animatieserie van Marvel Studios telde negen vaak opvallende afleveringen en nu is het kijken hoe opvallend de volgende live action-serie gaat uitpakken: Hawkeye.

De serie over Clint Barton van Jeremy Renner en Kate Bishop van Hailee Steinfeld start op 24 november op Disney+ en deze bestaat naar verluidt uit zes afleveringen. Nu wordt duidelijk dat bij aanvang twee afleveringen online komen te staan. Dit gebeurde ook bij de première van WandaVision, eerder dit jaar.

Nieuwe trailer Hawkeye
Samen met dit nieuws heeft Marvel Studios ook een nieuwe trailer onthuld met de titel Change of Plans, een maand voor de start van de serie. Ook in deze nieuwe beelden wordt duidelijk dat Hawkeye zich tijdens de kerstdagen afspeelt.

Hawkeye biedt ook rollen voor onder meer Vera Farmiga als Eleanor Bishop, Fra Fee als Kazi, Alaqua Cox als Maya Lopez / Echo en Florence Pugh als Yelena Belova / Black Widow. Hieronder de trailer.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Samuel L. Jackson is terug als Nick Fury
Series / Foto's

Samuel L. Jackson is terug als Nick Fury

Acteur Samuel L. Jackson laat zien dat hij terug keert als Marvel-held Nick Fury.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Samuel L. Jackson heeft bevestigd dat de aankomende Marvel-serie Secret Invasion begonnen is met de opnames. De 72-jarige Hollywood-ster is sinds 2008 betrokken bij de Marvel-franchise.

Jackson heeft een recordaantal verschijningen in de franchise. Hij verscheen 11 keer in 25 films in totaal. Fury was voor het laatst te zien in Spider-Man: Far From Home, waarin te zien was dat hij samenwerkte met de vormveranderende Skrulls, waarbij Skrull-bondgenoot Talos zich voordeed als SHIELD-agent op Aarde.

Samuel L. Jackson
Jackson keert in Secret Invasion terug als Nick Fury. Die serie is straks op Disney+ te zien en toont hoe Fury en Talos (weer gespeeld door Ben Mendelsohn) samenwerken tegen een bedreiging van Skrulls.

De verwachting is dat SWORD, een meer kosmische tegenhanger van SHIELD, een rol heeft in het verhaal.

Naar het bestaan van SWORD werd al gehint in Far From Home en later werd de organisatie formeel onthuld in de serie WandaVision. Op Instagram zien we dat de opnames in volle gang zijn. Hieronder het beeld:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Squid Game'-bedenker gelooft het succes niet
Series / Nieuws

'Squid Game'-bedenker gelooft het succes niet

Squid Game is de grootste hit van Netflix ooit als het aankomt op nieuwe kijkers.

Recent liet Netflix weten dat de serie Squid Game de meest populaire televisieserie in de geschiedenis van de streamingdienst werd. Maar liefst 111 miljoen mensen keken naar de serie in de eerste vier weken na de release.

De serie Squid Game is dus een immense mondiale hit geworden, en dat verbaast toch wel heel wat mensen, waaronder regisseur Hwang Dong-hyuk. Hij sprak tijdens een nieuw interview over het gigantische succes van de serie.

Squid Game-hit
"Er zit heel veel werk en tijd en energie in deze serie. En toen werd het een wereldwijd succes," begon Dong-hyuk.

"Natuurlijk ben ik dolblij met het succes. En ik ben verbaasd dat dit kon gebeuren met een regisseur als mij. Maar dan denk ik ook aan de mensen die ik geen aandacht kon geven, waar ik minder tijd mee door kon brengen dan ik toen wilde. Ik had een vriendin voor wie ik weinig goeds kon doen en we maakten het uit vlak nadat ik het oorspronkelijke Squid Game-script af had. Dus je, het is een enorm complexe ervaring die ik gehad heb, zowel qua emoties en aan herinneringen. Na het succes van Squid Game dus."

De serie Squid Game telt negen afleveringen die je op Netflix kan streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Good Omens' brengt mogelijk deze ster terug voor seizoen 2
Series / Foto's

'Good Omens' brengt mogelijk deze ster terug voor seizoen 2

Michael Sheen hint naar een terugkeer in de serie Good Omens, dus dat wordt tof!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Michael Sheen hint naar zijn terugkeer als Aziraphale in het tweede seizoen van de serie Good Omens.

De serie van Prime Video en BBC was oorspronkelijk in 2019 gelanceerd als een zes afleveringen tellende miniserie. Het is een verfilming van het boek van Neil Gaiman en Discworld-schrijver Terry Pratchett, maar kreeg in juni dit jaar een vernieuwing voor een tweede seizoen.

Good Omens seizoen 2
De serie is een komische kijk op de Christelijke apocalypse.

De engel Aziraphale en demon Crowley (gespeeld door David Tennant) houden van het leven op Aarde en besluiten samen te werken om te voorkomen dat het eindigt. Maar hun pogingen het einde te voorkomen, leiden tot problemen als de Antichrist, Adam, verkeerd geplaatst wordt als baby en in behoorlijk onhandige omstandigheden terecht komt.

En nu teaset Sheen zijn terugkeer als Aziraphale in Good Omens seizoen 2, met foto's van hemzelf en het moment waarop hij zijn haren verft. Hij is samen met Tennant terug en dat 'ie zijn haren verft wijst erop dat de serie snel begint met opnames van zijn tweede seizoen.

Je kunt Good Omens streamen op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Boze transseksuele Netflix-medewerkers protesteren tegen de streamingdienst
Series / Nieuws

Boze transseksuele Netflix-medewerkers protesteren tegen de streamingdienst

Netflix heeft te maken met opstappende personeelsleden door Dave Chappelle's nieuwe show.

Transgender medewerkers van Netflix zijn van plan om gezamenlijk een walkout bij de streamingdienst te organiseren. Dat als protest tegen de nieuwe special van Dave Chappelle, The Closer.

De komiek brak door met zijn sketch-serie Chappelle's Show, die tussen 2003 en 2006 te zien was op Comedy Central. Nadat hij halverwege het derde seizoen vertrok, ging Chappelle op tournee als stand-up komiek. In 2016 tekende hij bij Netflix voor een rits specials.

The Closer-kritiek
De meest recente special van Chappelle, The Closer, werd op 5 oktober op Netflix gelanceerd en zorgde vrijwel meteen voor een controverse. Mensen beschuldigen de komiek van transfobie.

Hij maakte bijvoorbeeld grappen over de LHBTIQA+ gemeenschap door hen "de alfabet mensen" te noemen. En hij maakt grappen over zijn verleden door naar zichzelf te refereren als transfoob en eindigt zijn opmerking door te vragen of de gemeenschap wil stoppen komieken lastig te vallen.

Nu schrijft de Los Angeles Times dat transgender medewerkers van Netflix en hun collega's volgende week een 'walkout' willen organiseren als protest tegen de special en om druk te leggen op Netflix.

Je kunt The Closer op Netflix streamen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who'-ster is helemaal klaar met de rol
Series / Nieuws

'Doctor Who'-ster is helemaal klaar met de rol

Jodie Whittaker heeft haar deel van de opnames van Doctor Who afgerond.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jodie Whittaker heeft haar laatste scènes als de Doctor in Doctor Who opgenomen. De actrice begon als de eerste vrouwelijke Doctor in de geschiedenis van de franchise en onder haar personage maakten we een bijzondere tijd van verandering mee voor de franchise.

Zo bouwde het twaalfde seizoen op naar de onthulling dat de Doctor geen Time Lord is, maar het Timeless Child. Dat is een wezen dat mogelijk ouder is dan het bestaan van het universum zelf. En zij bleek de genetische basis te vormen voor alle Gallifreyans die in het Citadel leven.

Doctor Who-opnames
Verandering is natuurlijk sinds Doctor Who liet zien hoe William Hartnell regenererende in Patrick Troughton in 1966 een constante.

De tijd van Jodie Whittaker als de Doctor komt tot een einde. Eerst krijgen we een verkort dertiende seizoen met in totaal zes afleveringen, dat op 31 oktober van start gaat.

En in 2022 is er een drietal specials te zien: eentje die op nieuwjaarsdag te zien is, eentje in de lente en een in de herfst als onderdeel van de vieringen van het honderdjarig bestaan van de BBC. Dat eindigt vermoedelijk met de regeneratie van Whittaker's Doctor in de Fourteenth.

Hieronder het bericht waarmee de BBC aankondigde de laatste momenten van Whittaker's Doctor opgenomen te hebben. De eerste tien seizoenen van Doctor Who zijn op Prime Video te zien.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian'-foto's laten nieuwe locatie zien
Series / Foto's

'The Mandalorian'-foto's laten nieuwe locatie zien

De serie The Mandalorian krijgt een interessante nieuwe locatie als we dit zo zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Streamingserie The Mandalorian mag dan wel grotendeels binnen opgenomen worden op Stagecraft The Volume van Lucasfilm, dat wil niet zeggen dat er dan geen setfoto's van de serie online verschijnen.

De opnames van The Mandalorian zijn nu in volle gang. Het derde seizoen wordt nu opgenomen en Carl Weathers is op de set verschenen hoorden we gisteren van de acteur zelf. En nog geen vierentwintig uur na het nieuws rond Weathers, kregen we deze foto's.

The Mandalorian-opnames
Doordat een Star Wars-serie zwaar leunt op visuele effecten op zijn wereld tot leven te brengen, zijn de foto's niet enorm onthullend. Maar er wordt wel geteased naar wat nieuwe locaties die straks toegevoegd worden aan de hele rits stadjes, dorpen, metropolen en planeten die we in de eerste twee seizoenen al bezochten.

De foto's werden gedeeld door Jason Ward van MakingStarWars.net en The Making Star Wars Show.

We zien een grote set, omringd door blauwe schermen. Het is een verrassend grote set, gezien de grotendeels binnenshuis gebaseerde opnameplannen van The Mandalorian.

De verwachting is dat de serie pas in het vierde kwartaal van 2022 terugkeert op Disney+. Gelukkig hebben fans voor die tijd The Book of Boba Fett, dat als seizoen 2.5 te boek staat om van te genieten.

Check de foto's op Making Star Wars.net | En check hier de foto's op The Making Star Wars Show


De eerste twee seizoenen van The Mandalorian zijn op Disney+ te streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-fans zijn dolenthousiast door de nieuwe serie
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-fans zijn dolenthousiast door de nieuwe serie

Tales of the Walking Dead klinkt ook als een goed uitgangspunt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze week kondigde televisienetwerk AMC aan dat er een nieuwe spin-off van The Walking Dead komt, namelijk Tales of the Walking Dead.

De serie moet allemaal verschillende verhalen vertellen in de franchise. Dat betekent dat we zowel nieuwe personages als oude bekenden zouden kunnen zien straks. En precies dat laatste is waar fans van The Walking Dead helemaal op aan slaan.

The Walking Dead spin-off
De bedoeling van AMC is om in eerste instantie een zestal afleveringen van Tales of the Walking Dead te maken. De televisiezender wil die volgend jaar al uitzenden, waarmee duidelijk is dat we heel wat nieuws te zien gaan krijgen in de heel The Walking Dead-franchise.

En nu al doen fans een duit in het zakje, met personages die ze graag terug zouden willen zien keren in de spin-off.

We zetten een paar berichten op sociale media op een rij:



The Walking Dead krijgt nu al twee spin-offs: eentje rond Carol en Daryl en deze spin-off. De serie The Walking Dead is te streamen op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy'-actrice vertelt wat ze gaat doen als de serie eindigt
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy'-actrice vertelt wat ze gaat doen als de serie eindigt

Hoe gaat Ellen Pompeo om met het einde van de serie Grey's Anatomy?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Actrice Ellen Pompeo speelt nu achttien jaar de hoofdrol in de dramaserie Grey's Anatomy. Ze was dankzij die rol in 2018 de derde best betaalde actrice op televisie, met een verdienste van 23,5 miljoen dollar.

Maar mede doordat ze al achttien seizoenen meewerkt aan Grey's Anatomy, is ze weinig in films en andere series te zien geweest. Hoe dan ook wordt nu gespeculeerd over een mogelijk einde van Grey's Anatomy.

Wat daarna?
Grey's Anatomy is een soort cultureel fenomeen geworden, met 4 Emmy's, 3 Golden Globes en 16 NAACP Image Awards evenals twee spin-offs: Private Practice en Station 19.

Pompeo's contract komt tot een einde na het achttiende seizoen. En interessant is dat het erop begint te lijken dat ze niet zomaar tekent voor een negentiende seizoen. Desalniettemin wil ze betrokken blijven bij televisie:

"Als je vroeger zo lang bij een netwerk betrokken was geweest, zou je echt verdoemd zijn. Dat is zeker niet meer het geval, al zie ik mijzelf geen films maken. Waarschijnlijk wel materiaal voor streamingdiensten. Ik probeer verschillende dingen uit en weet zeker dat ik zal blijven acteren."

Je kunt Grey's Anatomy streamen op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Serie 'Sex, Love & Goop' verschijnt 21 oktober op Netflix
Series / Nieuws

Serie 'Sex, Love & Goop' verschijnt 21 oktober op Netflix

De nieuwe serie met niemand minder dan Gwyneth Paltrow gaat over seks en intimiteit...

Gwyneth Paltrow is terug in een gloednieuwe serie. Deze keer luistert de reeks naar de naam Sex, Love & Goop. Ze is later deze maand reeds te zien op streamingdienst Netflix.

In de nieuwe reeks Sex, Love & Goop gaan de deelnemers van het programma op zoek naar wat hun "erotische blauwdruk" is. Echte koppels werken samen met seksexperten om hun lichaam te verkennen. Een diepere intimiteit en een open geest moeten er uiteindelijk voor zorgen dat de koppels plezier, seks en intimiteit op een andere manier gaan ervaren.

Gwyneth Paltrow
Sex, Love & Goop is het nieuwste project van actrice Gwyneth Paltrow. Eerder had ze reeds een programma waarin ze wellness-tips gaf genaamd The Goop Lab. Dat programma werd niet door iedereen even warm onthaald. Doet ze het met haar nieuwe project beter?

Ben jij ook wel benieuwd naar wat deze nieuwe reeks allemaal te bieden zal hebben? Dan moet je nog even geduld koesteren. Het eerste seizoen verschijnt namelijk pas op 21 oktober op Netflix. In tussentijd krijg je wel alvast een leuk voorsmaakje door middel van de hieronder terug te vinden trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste afleveringen 'Attack on Titan' krijgen premièredatum in nieuwe teaser
Series / Nieuws

Laatste afleveringen 'Attack on Titan' krijgen premièredatum in nieuwe teaser

De megapopulaire animeserie belooft begin 2022 op spectaculaire wijze te eindigen.

De door fans zo gewilde tweede helft van het laatste seizoen van Attack on Titan zal begin volgend jaar zijn première beleven, zo is te zien in een nieuwe teaser van NHK General.

Hoewel fans al wisten dat de laatste reeks afleveringen ergens in januari 2022 zou beginnen, weten we nu de exacte datum. Op 9 januari wordt namelijk de 76e aflevering van de animeserie beschikbaar gesteld. Je kunt de korte teaser voor de finale van de serie hieronder bekijken:

Het eerste deel van het laatste seizoen werd in december 2020 door NHK General beschikbaar gesteld. Daarna was de serie ook te streamen via Crunchyroll.

Reusachtig succes
Attack on Titan begon ooit als een mangaserie die werd geschreven én geïllustreerd door Hajime Isayama. Bessatsu Shonen Magazine gaf de reeks vervolgens uit tussen september 2009 en april 2021. De eerste drie seizoenen van de animeserie werden geproduceerd door Wit Studios en werden uitgezonden tussen april 2013 en juli 2019. De manga is dus al aan zijn einde gekomen, wat nu wordt gevolgd door de serie.

De Attack on Titan-franchise is sinds 2009 meerdere malen in de prijzen gevallen, en geldt als een van de best verkopende mangareeksen ooit. Ook werden er videogames en live-action films van de franchise gemaakt.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.