'Grey's Anatomy'-actrice vertelt wat ze gaat doen als de serie eindigt

'Grey's Anatomy'-actrice vertelt over het einde

Hoe gaat Ellen Pompeo om met het einde van de serie Grey's Anatomy?

Jim Pedd, 15 oktober 2021 om 07:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Actrice Ellen Pompeo speelt nu achttien jaar de hoofdrol in de dramaserie Grey's Anatomy. Ze was dankzij die rol in 2018 de derde best betaalde actrice op televisie, met een verdienste van 23,5 miljoen dollar.
Maar mede doordat ze al achttien seizoenen meewerkt aan Grey's Anatomy, is ze weinig in films en andere series te zien geweest. Hoe dan ook wordt nu gespeculeerd over een mogelijk einde van Grey's Anatomy.

Wat daarna?
Grey's Anatomy is een soort cultureel fenomeen geworden, met 4 Emmy's, 3 Golden Globes en 16 NAACP Image Awards evenals twee spin-offs: Private Practice en Station 19.

Pompeo's contract komt tot een einde na het achttiende seizoen. En interessant is dat het erop begint te lijken dat ze niet zomaar tekent voor een negentiende seizoen. Desalniettemin wil ze betrokken blijven bij televisie:

"Als je vroeger zo lang bij een netwerk betrokken was geweest, zou je echt verdoemd zijn. Dat is zeker niet meer het geval, al zie ik mijzelf geen films maken. Waarschijnlijk wel materiaal voor streamingdiensten. Ik probeer verschillende dingen uit en weet zeker dat ik zal blijven acteren."

Je kunt Grey's Anatomy streamen op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Ellen Pompeo, Greys Anatomy, ABC, Shonda Rhimes

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws