Netflix voegde maar liefst 14 series nieuw toe deze week

Netflix voegde maar liefst 14 series nieuw toe

Netflix had een hele mooie week achter de rug als we dit zo zien.

Jim Pedd, 15 oktober 2021 om 18:14

We konden maandag slechts vier series onthullen die op Netflix zouden verschijnen deze week. Gelukkig viel de week verder niet tegen en zijn er meer dan tien nieuwe toevoegingen gedaan aan de streamingdienst. We zetten ze voor je op een rij.
Japan Sinks: People of Hope (S01E01): Amami, een ambtenaar van het ministerie van Milieu, bezoekt de non-conformistische seismoloog dr. Tadokoro, die denkt dat de Kanto-regio dreigt te zinken.

Supergirl (S06E15): Kara blijft strijden tegen Nyxly voor de overgebleven totems, terwijl Alex en Kelly voor hun grootste en spannendste uitdaging als koppel staan.

Another Life (seizoen 2): Nadat een enorm buitenaards artefact op aarde is geland, leidt Niko Breckinridge een interstellaire missie om de oorsprong te achterhalen en het eerste contact te maken.

You (seizoen 3): Een gevaarlijk charmante, geobsedeerde jongeman neemt extreme maatregelen om een plaats te krijgen in het leven van degenen op wie hij zijn oog heeft laten vallen.

My Name: Na de moord op haar vader stelt een wraaklustige vrouw haar vertrouwen in een machtige misdaadbaas, en gaat onder zijn leiding voor de politie werken.

Little Things (seizoen 4): Een samenwonend stel van in de twintig worstelt met de ups en downs van werk, moderne relaties en het vinden van een eigen identiteit in het hedendaagse Mumbai.

Making The Billion Dollar Code (1 seizoen): In deze featurette voegen ART + COM-leden zich bij de cast en crew van de serie om de feitelijke basis van de serie en de ontwikkeling van de rechtszaak te bespreken.

Blue Period (1 seizoen): De populaire middelbarescholier Yatora Yaguchi verveelt zich. Als ze op een inspirerend schilderij stuit, duikt ze in de prachtige, maar meedogenloze wereld van de kunst.

Hometown Cha-Cha-Cha (1 seizoen): Een stadse vrouw opent een tandartspraktijk in een afgelegen dorpje aan zee, de thuisbasis van een charmant manusje-van-alles, dat in alle opzichten haar tegenpool is.

The Baby-Sitters Club (2 seizoenen): Ann M. Martins geliefde boeken krijgen een moderne update. Deze serie gaat over een groep vriendinnen en hun oppasbureau.

Chesapeake Shores (5 seizoenen): Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.

Mighty Express (5 seizoenen): Maak een ritje met de Mighty Express, een team van treinen en hun kindervriendjes die problemen op het spoor overwinnen door snel na te denken en samen te werken!

Modus (2 seizoenen): In het besneeuwde Zweden ontrafelen een talentvolle voormalige FBI-profiler en haar autistische dochter samen met de politie de bizarre motieven van een wrede moordenaar.

The Movies That Made Us (3 seizoenen): Bij deze blockbusters kwamen we samen en hadden we de tijd van ons leven. Maak kennis met de acteurs, regisseurs en insiders die deze films mogelijk maakten.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws