Spannende serie 'Pagan Peak' binnenkort te streamen

Spannende serie 'Pagan Peak' al snel te streamen

De spannende reeks is vanaf 20 oktober te bekijken bij Disney Plus...

Geoffrey Ketels, 15 oktober 2021 om 17:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Op 20 oktober verschijnt op streamingdienst Disney Plus de reeks Pagan Peak. Er wordt veel verwacht van deze ongetwijfeld ijzingwekkende, buitenlandse serie.
Pagan Peak neemt ons mee naar een bergpas vlakbij de Alpen tussen Duitsland en Oostenrijk. Op de grens wordt een lichaam gevonden en dat brengt meteen de nodige problemen met zich mee.

Zowel vanuit Duitsland als vanuit Oostenrijk wordt er een rechercheur op de zaak gezet. Voor beide rechercheurs geldt dat ze er al snel achter komen dat het lichaam in een bijzondere symbolische manier is geplaatst. Er wordt een onderzoek opgestart dat uiteindelijk wijst in de richting van een wrede, rituele moord.

Veelbelovend
Pagan Peak is geen nieuwe serie. Ze verscheen dan ook reeds in september 2018. Op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB kan de serie alvast rekenen op een prima score van 8/10. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor het debuut op Disney Plus.

Pagan Peak is te bekijken op de streamingdienst van Disney vanaf 20 oktober 2021. Wil je alvast graag een voorsmaakje krijgen van deze spannende serie? Bekijk dan zeker even de hieronder terug te vinden trailer!


Lees meer over: Pagan Peak, serie, series, Disney, Disney Plus

Populair nieuws