'The Flash' brengt weer een oude bekende terug

'The Flash' brengt weer een oude bekende terug

Seizoen 8 van The Flash brengt weer iemand van vroegah terug naar de serie.

Jim Pedd, 16 oktober 2021 om 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

We hoeven nog maar een paar weken te wachten op het debuut van het achtste seizoen van The Flash. Het nieuwe hoofdstuk van de serie begint met Armageddon, een vijfdelige crossover waarin een hele rits Arrowverse-personages een cameo heeft.
Nu blijkt dat de verrassende terugkeren niet zomaar gaan stoppen. TV Line weet namelijk te melden dat niemand minder dan Rick Cosnett terugkeert! Hij was in het eerste seizoen van The Flash te zien als Eddie Thawne en keert nu terug voor een flashback-aflevering van seizoen 8.

The Flash-terugkeer
Cosnett plaatste een foto van hemzelf op Instagram en schreef dat er een speciale aankondiging aan zit te komen rond The Flash.

Daarnaast deelde de acteur een foto van hemzelf met korter haar en de caption "mocht je het niet geraden hebben, ik zit in het nieuwe seizoen van The Flash.". We weten nog niet hoe groot z'n terugkeer wordt.

Eddie verdween uit de serie toen hij zelfmoord pleegde in de finale van het eerste seizoen. Zo hoopte hij Eobard uit de geschiedenis te verwijderen. Hieronder zie je de foto's. Je kunt The Flash streamen op Netflix.


Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, The CW, Arrowverse

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws