Nieuw op Netflix: 'Little Things' seizoen 4

Nieuw op Netflix: 'Little Things' seizoen 4

Met het vierde seizoen komt er ook meteen een einde aan de reeks...

Geoffrey Ketels, 15 oktober 2021 om 16:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Little Things neemt ons mee naar Mumbai in India. In het vierde seizoen volgen we voor de laatste keer het doen en laten van Dhruv Sehgal en Kavya Kulkarni.
Het eerste seizoen van Little Things verscheen alweer vijf jaar geleden. Het eerste seizoen bestond uit in totaal amper vijf afleveringen en legde de basis voor een meer dan geslaagde serie. Ondertussen is de reeks reeds aan haar vierde seizoen toe. Dit seizoen wordt wel de zwanenzang.

Mumbai
Little Things heeft ons kennis laten maken met een samenwonend stel van in de twintig. Zoals alle jonge koppels worstelen ook zij met de ups en downs die hun werk en relatie met zich meebrengen. Bovendien hebben ze het in eerste instantie ook moeilijk om hun eigen identiteit te vinden in het hedendaagse Mumbai.

Voor deze reeks geldt dat ze vanaf het begin eigenlijk kon rekenen op uitstekende scores. Dat blijkt ook op vandaag nog steeds. Op de gespecialiseerde website IMDB is ze bijvoorbeeld goed voor een score van een slordige 8,3/10.

Het vierde en laatste seizoen van Little Things is vanaf vrijdag 15 oktober 2021 te bekijken op Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje? Dan kan je de onderstaande trailer even bekijken!


Lees meer over: Little Things, serie, series, Netflix

Populair nieuws