Nieuw op Netflix: Het derde seizoen van de razend populaire thrillerserie 'You'

Nu op Netflix: Seizoen 3 van thrillerserie 'You'

Joe is helemaal terug in het derde seizoen van deze geweldige reeks...

Geoffrey Ketels, 15 oktober 2021 17:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De thrillerserie You is uitgegroeid tot een razend populaire reeks. Voor de fans is er nu goed nieuws, want het derde seizoen is vanaf vandaag te bekijken bij Netflix.
Uiteraard keert hoofdrolspeler Penn Badgley terug voor het derde seizoen van de reeks. Dit geldt ook voor actrice Victoria Pedretti. Haar kennen we natuurlijk ook al uit het tweede seizoen.

In het eerste seizoen van You maakten we kennis met de 33-jarige stalker Joe Goldberg. In het eerste seizoen hebben we met z'n allen kunnen zien hoe hij een ongezonde obsessie kreeg voor één van de klanten van zijn winkel. Ook in het tweede seizoen kreeg Joe een obsessie voor een vrouw. Die vrouw, namelijk Love Quin werd gespeeld door Pedretti.

Vierde seizoen
Inmiddels zijn we dus alweer toe aan het derde seizoen van de reeks. Dat derde seizoen is vanaf vandaag, vrijdag 15 oktober 2021 te bekijken bij Netflix.

Dat de reeks niet zal eindigen met het derde seizoen is ondertussen ook al bekend. Netflix heeft namelijk nog voor de lancering van deel drie een vierde seizoen aangekondigd. Wanneer dat vierde seizoen zal verschijnen is uiteraard nog niet bekend.


Lees meer over: You, serie, series, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws