Disney+ voegde deze 5 series nieuw toe

Disney+ voegde deze 5 series nieuw toe

Check hier alle nieuwe series die Disney+ heeft toegevoegd deze week.

Jim Pedd, 16 oktober 2021 om 13:09

Disney+ voegde weer een paar toffe series nieuw toe deze week. We zetten ze allemaal voor je op een rij en duiken er meteen in!
Legion: Legion, gebaseerd op het Marvel Comics-personage, volgt het verhaal van David Haller, een gekwelde jongeman die misschien wel bovenmenselijk is.

Just Beyond: Elke aflevering heeft met een nieuwe cast van personages die op een verbazingwekkende reis van zelf- ontdekking in een bovennatuurlijke wereld van heksen, aliens, geesten en parallelle universa gaan. Stine, veelvuldig auteur van horrorfictie voor jongeren, waaronder de series "Goosebumps" en "Fear Street", jaagt al meer dan 35 jaar wereldwijd lezers de stuipen op het lijf met zijn verhalen.

Reservation Dogs: Reservation Dogs, met Sterlin Harjo en Taika Waititi, is een komedie die de avonturen volgt van vier inheemse tieners op het platteland van Oklahoma die stelen, roven en redden om zo naar het exotische, mysterieuze en verre land CalifornieĢˆ proberen te komen. Reservoir Dogs is een verrassende en grappige komedie en elke aflevering duurt een half uur.

Disney Secrets of Sulpher Springs: De ouders van de 12-jarige Griffin Campbell hebben zojuist hun leven ontworteld door naar een nieuwe stad te verhuizen en eigenaar te worden van een verlaten hotel in de hoop het terug te brengen naar de levendige vakantiebestemming die het ooit was. Niet lang nadat Griffin zijn eerste dag op een nieuwe school begint, komt hij erachter dat het hotel waar hij zojuist is ingetrokken naar verluidt wordt achtervolgd door de geest van een meisje dat decennia geleden is verdwenen.

Godfather of Harlem: Godfather of Harlem vertelt het waargebeurde verhaal van de beruchte misdaadbaas Bumpy Johnson, die begin jaren zestig terugkeerde van tien jaar gevangenisstraf om de wijk te vinden waar hij ooit de macht had. Met de straten onder controle van de Italiaanse menigte, moet Bumpy het opnemen tegen de Genovese misdaadfamilie om de controle terug te krijgen. Tijdens de gewelddadige strijd vormt hij een alliantie met de radicale predikant Malcolm X.

Lees meer over: Disney Plus, Weekoverzicht

Populair nieuws