search

Ons nieuws van zaterdag 16 oktober 2021

Eerste trailer 'Peacemaker' net zo maf als 'The Suicide Squad'
Series / Trailer

Eerste trailer 'Peacemaker' net zo maf als 'The Suicide Squad'

In Peacemaker van HBO Max zien we hoe het verhaal van het DC-personage verdergaat.

Afgelopen zomer verscheen de R-rated $185 miljoen kostende film The Suicide Squad in de wereldwijde bioscoopzalen. De film werd sterk ontvangen, maar de opbrengst ($167,4 miljoen) aan de wereldwijde bioscoopzalen viel wel wat tegen. Nu komt er een vervolg in de vorm van een spin-off serie.

Net als de film (de eerste dertig dagen) verschijnt ook de serie Peacemaker op de Amerikaanse streamingsdienst HBO Max. Het is de eerste tv-serie in het DC Extended Universe, en waarschijnlijk ook de eerste van velen.

Eerste trailer Peacemaker
Zoals de titel al aangeeft volgen we het personage Peacemaker van acteur John Cena. In de serie volgen we nieuwe missies van de "superheld" die alles, maar dan ook echt alles, doet om vrede op aarde te brengen. Geweld wordt dus niet geschuwd door Christopher Smith.

De serie, grotendeels geregisseerd door James Gunn, debuteert in januari 2022 op HBO Max, de dienst die in dat jaar ook naar Nederland komt. De vraag is nog wanneer en de fans krijgen vast op een of andere manier de mogelijkheid om ook Peacemaker in Nederland te volgen.

De eerste drie afleveringen heten "A Whole New Whirled", "Best Friends Never" en "Better Goff Dead" en deze verschijnen 16 januari. Tijdens DC Fandome is de eerste trailer verschenen en deze kun je hieronder bekijken.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Jurassic World' gaat snel verder op Netflix
Series / Nieuws

'Jurassic World' gaat snel verder op Netflix

Jurassic World Camp Cretaceous krijgt ook een vierde seizoen, aankomende december al.

De wereld van Jurassic Park wordt volgend jaar verrijkt met een nieuwe film, Jurassic World: Dominion. Dit wordt de zesde film in de reeks en de derde in Jurassic World-rebootreeks.

Op Netflix hebben we uiteraard ook nog de animatieserie Jurassic World Camp Cretaceous die in september 2020 startte met het eerste seizoen. Aankomende december volgt al seizoen vier, met vermoedelijk tien nieuwe afleveringen.

Vanaf 3 december terug op Netflix
"Een nieuw eiland wacht in het vierde seizoen van Jurassic World: Camp Cretaceous," valt er te lezen op de Twitter-post voor de animatieserie van Netflix.

Vanaf 3 december vervolgt het avontuur dus op de streamingdienst. Overigens vind je de eerste drie seizoenen van Jurassic World: Kamp Krijtastisch gewoon nog op de streamingdienst.



Deze animatieserie volgt een groep van zes kinderen die zijn uitgekozen voor een once-in-a-lifetime ervaring in een nieuw avonturenkamp aan de andere kant van het eiland Isla Nublar. Maar als de dinosauriërs op het eiland uitbreken, komen de jonge kampeerders vast te zitten. Omdat ze de buitenwereld niet kunnen bereiken, worden ze gedwongen het eiland over te steken in de hoop een uitweg te vinden en er levend uit te komen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave posters voor Ciri en Yennefer voor 'The Witcher' seizoen 2
Series / Nieuws

Gave posters voor Ciri en Yennefer voor 'The Witcher' seizoen 2

De personages uit The Witcher keren op 17 december terug op Netflix.

Een paar dagen geleden zagen we al een poster voor Geralt of Rivia (Henry Cavill) en nu hebben we vergelijkbare affiches voor de vrouwelijke personages Princess Cirilla a.k.a. Ciri (Freya Allen) en Yennefer of Vengerberg (Anya Chalotra). Check deze hieronder.

De synopsis van The Witcher seizoen 2 luidt als volgt: Ervan overtuigd dat Yennefers leven verloren is gegaan in de Slag bij Sodden, brengt Geralt of Rivia prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent, zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elven, mensen en demonen van het continent streven naar suprematie, moet hij het meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die ze van binnen bezit.

Posters voor belangrijke personages
Hieronder zie je posters voor Princess Cirilla a.k.a. Ciri (Freya Allen) en Yennefer of Vengerberg (Anya Chalotra) en het eerder verschenen affiche van Geralt of Rivia (Henry Cavill).

The Witcher seizoen twee verschijnt op 17 december op Netflix. Het eerste seizoen staat uiteraard gewoon op de streamingdienst.






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer 'Big Mouth' onthult terugkeer in november!
Series / Nieuws

Nieuwe trailer 'Big Mouth' onthult terugkeer in november!

De populaire animatieserie over puberale problemen is beland bij zijn vijfde seizoen.

Netflix heeft de officiële trailer voor het vijfde seizoen van de volwassen getinte animatieserie Big Mouth onthuld. Het nieuwe seizoen zou vanaf 5 november te streamen moeten zijn via de populaire streamingdienst.

In de nieuwe trailer ligt de focus op het haat-liefde thema dat bolstaat van de romantische onthullingen, tirades en aanhoudende geruchten die het leven van de kids van Bridgeton Middle overheersen. Ook zien we een aantal nieuwe personages, die uiteindelijk de hoofdrollen spelen in spinoff-serie Human Resources. Deze spinoff werd een tijdje geleden al aangekondigd door Netflix.

[b]Hormoonmonsters[/i]
Big Mouth gaat over een groep brugklassers die om moeten gaan met de ongemakken van ouder worden, waaronder hormonen, zelfontdekking en seksuele voorlichting.

De stemmen in de serie worden verzorgd door acteurs als Nick Kroll, John Mulaney, Jessi Klein, Jason Mantzoukas, Ayo Edebiri, Fred Armisen, Maya Rudolph, Jordan Peele en Andrew Rannells.

Bekijk hieronder de trailer die Netflix heeft vrijgegeven voor Big Mouth seizoen 5:



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' onthult zijn schurken
Series / Video/clip/featurette

'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' onthult zijn schurken

De serie The Wheel of Time laat eindelijk de grote schurken zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Wheel of Time onthult z'n oogloze schurken en hun hulpjes in een nieuwe video. Met de serie hoopt Amazon zijn eigen Game of Thrones te vinden.

De eerste trailer voor The Wheel of Time kwam in september online te staan. Deze hintte al naar de gigantische fantasiewereld vol magie, monsters en profetieën. Dat magische element draait om de One Power, een energie die zij gebruikers toestaat mensen te genezen, te teleporteren en gedachten te controleren.

The Wheel of Time
Het eerste seizoen van The Wheel of Time volgt de magiër Moiraine, die een groep van vijf jonge mensen op een reis leidt. Ze gelooft dat een van hen de Dragon Reborn is, een mens die de wereld kan redden of vernietigen.

We zagen nog maar weinig van de schurken van The Wheel of Time, die Shadowspawn heten. Hieronder kan je hen zien:



The Wheel of Time bevat Trollocs en Myrddraal (of Fades, zoals ze in de video genoemd worden). Trollocs, gehoornde orcs die voetsoldaten zijn voor de allergrootste schurk van de franchise, de Dark One. De oogloze en grootmondige Fades zijn de meest geavanceerde en gevaarlijke, maar ook minder talrijk.

Begin november is de serie The Wheel of Time te streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde deze 5 series nieuw toe
Series / Nieuws

Disney+ voegde deze 5 series nieuw toe

Check hier alle nieuwe series die Disney+ heeft toegevoegd deze week.

Disney+ voegde weer een paar toffe series nieuw toe deze week. We zetten ze allemaal voor je op een rij en duiken er meteen in!

Legion: Legion, gebaseerd op het Marvel Comics-personage, volgt het verhaal van David Haller, een gekwelde jongeman die misschien wel bovenmenselijk is.

Just Beyond: Elke aflevering heeft met een nieuwe cast van personages die op een verbazingwekkende reis van zelf- ontdekking in een bovennatuurlijke wereld van heksen, aliens, geesten en parallelle universa gaan. Stine, veelvuldig auteur van horrorfictie voor jongeren, waaronder de series "Goosebumps" en "Fear Street", jaagt al meer dan 35 jaar wereldwijd lezers de stuipen op het lijf met zijn verhalen.

Reservation Dogs: Reservation Dogs, met Sterlin Harjo en Taika Waititi, is een komedie die de avonturen volgt van vier inheemse tieners op het platteland van Oklahoma die stelen, roven en redden om zo naar het exotische, mysterieuze en verre land Californië proberen te komen. Reservoir Dogs is een verrassende en grappige komedie en elke aflevering duurt een half uur.

Disney Secrets of Sulpher Springs: De ouders van de 12-jarige Griffin Campbell hebben zojuist hun leven ontworteld door naar een nieuwe stad te verhuizen en eigenaar te worden van een verlaten hotel in de hoop het terug te brengen naar de levendige vakantiebestemming die het ooit was. Niet lang nadat Griffin zijn eerste dag op een nieuwe school begint, komt hij erachter dat het hotel waar hij zojuist is ingetrokken naar verluidt wordt achtervolgd door de geest van een meisje dat decennia geleden is verdwenen.

Godfather of Harlem: Godfather of Harlem vertelt het waargebeurde verhaal van de beruchte misdaadbaas Bumpy Johnson, die begin jaren zestig terugkeerde van tien jaar gevangenisstraf om de wijk te vinden waar hij ooit de macht had. Met de straten onder controle van de Italiaanse menigte, moet Bumpy het opnemen tegen de Genovese misdaadfamilie om de controle terug te krijgen. Tijdens de gewelddadige strijd vormt hij een alliantie met de radicale predikant Malcolm X.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom deze 'House of the Dragon'-keuze controversieel is
Series / Featured

Waarom deze 'House of the Dragon'-keuze controversieel is

House of the Dragon castte Matt Smith als Daemon en dat valt niet bij iedereen goed.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Matt Smith is te zien als Daemon Targaryen in de serie House of the Dragon. Maar zijn casting zorgde voor controverse onder fans van de franchise. Waarom eigenlijk?

Daemon is een van de belangrijkste deelnemers aan de oorlog die centraal staat in de serie, de Dance of the Dragons. Hij steunt zijn nichtje in de strijd om de troon. Daemon wordt gezien als een van de beste krijgers van zijn tijd en leidt aan het front tijdens de Dance.

Ligt niet lekker
Fans geloofden niet dat Smith de juiste keuze zou zijn voor de rol van Daemon. Vooral omdat hij er niet zo uit zou zien als een Targaryen.

Dat fans zo reageren is niet heel ongewoon, dat gebeurt wel vaker bij grootschalige series. Tegelijk is het goed dat HBO niet reageert op de casting vanuit fans. Laat Smith zichzelf maar bewezen zou men vermoedelijk denken.

De eerste trailer van House of the Dragon laat in elk geval vast zien dat Smith er helemaal klaar voor is en een heel andere rol speelt dan hij tot nu toe vaak speelde. Mensen zullen vermoedelijk, als die eerste korte trailer genoeg is om op af te gaan, misschien vanzelf overtuigd raken, zoals in het verleden vaker gebeurde bij dit soort 'controverses'.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video gunt hitserie nieuw seizoen
Series / Nieuws

Prime Video gunt hitserie nieuw seizoen

De serie Jack Ryan krijgt een vierde seizoen van Amazon Prime Video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video geeft Jack Ryan een vierde seizoen. En dat niet alleen. Ant-Man acteur Michael Peña is ook gecast in het nieuwe seizoen.

De actiethriller ging in 2018 van start en volgt de CIA-analist die gespeeld wordt door John Krasinski. Hij had in het begin een kantoorbaantje bij de CIA, maar werd het veld in gestuurd nadat hij via een reeks dubieuze bankoverboekingen een groter complot bloot wist te leggen. Naast Krasinski zijn er ook hoofdrollen voor Wendell Pierce, Abbie Cornish, Michael Kelly en Ali Suliman.

Vierde seizoen
De serie moet nog van start gaan met een derde seizoen, waarin Ryan beschuldigd wordt van deelname in een samenzwering en op de vlucht moet slaan. Hij wordt gezocht door de CIA, en een internationale organisatie, en reist door Europa om een wereldwijd conflict te voorkomen.

Kijkers moeten dus nog even wachten, maar krijgen wel alvast een nieuw seizoen aangekondigd. Wanneer dat te zien is, is niet bekend.

Jack Ryan wordt in meerdere landen opgenomen en kreeg tot nu toe telkens weer een nieuw seizoen nog voordat men van start was. Zo bestelde Prime Video een tweede seizoen nog voordat het eerste te zien was en deed men dat ook voor het derde en nu dus het vierde.

Welke rol Peña gaat spelen is trouwens niet bekend, al is hij in meerdere afleveringen te zien. Jack Ryan staat op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Monstersucces 'Squid Game' had geen serie moeten worden
Series / Nieuws

Monstersucces 'Squid Game' had geen serie moeten worden

Eigenlijk was de hitserie Squid Game van Netflix gepland als een film!?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Squid Game-schrijver en regisseur Hang Dong-hyuk onthulde tijdens een nieuw interview dat de megahit van Netflix oorspronkelijk gepland stond als een film.

Squid Game ging op 17 september van start op Netflix en werd daar de grootste debuutserie in de geschiedenis van de streamingdienst. We volgen 456 arme Koreanen die allemaal strijden in een reeks dodelijke kinderspelletjes, in de hoop een enorme geldprijs te winnen.

Een film
Tijdens een interview met The Hollywood Reporter laat Dong-hyuk weten dat hij ooit een film wilde maken.

"In 2008 had ik een scenario geschreven en probeerde ik een geldschieter te vinden. Dat werkte niet en het werd toen niet verfilmd. Dus dat zorgde dat ik terecht kwam in een moeilijke financiële situatie. Ik was blut," begon hij.

"Dus ik bracht veel tijd door in comic book café's, en zat daar te lezen. Ik las er veel over dodelijke spelletjes, denk aan manga als Liar Game, kaiji en Battle Royale." Zo kwam hij op Squid Game, dat hij in eerste instantie tot een film wilde omtoveren. "Ik wilde op mijn manier een Koreaans survivalspel-werk maken. Dat is hoe Squid Game oorspronkelijk bedacht werd in 2008 en ik schreef script voor een film in 2019."

Het werd dus een serie en Squid Game is op Netflix te zien!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Regeneratie nieuwe 'Doctor Who' is al gefilmd
Series / Nieuws

Regeneratie nieuwe 'Doctor Who' is al gefilmd

Maar Jodie Whittaker weet niet wie haar opvolger als Doctor Who zal zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jodie Whittaker onthulde tijdens een nieuw interview dat ze haar regeneratie scène als Doctor Who al opgenomen heeft. Maar de 39-jarige actrice laat weten dat ze geen idee heeft wie haar opvolgt als eerste vrouwelijke hoofdrolspeler in de franchise.

Whittaker maakte haar debuut in de zomer van 2017, al was ze al in een flits te zien in de laatste aflevering van Peter Capaldi in Doctor Who, de Christmas Special Twice Upon A Time. Whittaker speelde de Doctor gedurende bijna vier jaar en na een ongesproken regel onder succesvolle Doctors, verlaat ze de reeks na drie volledige seizoenen.

Afscheid nemen
Het dertiende seizoen van de serie Doctor Who heeft de titel Flux en begint op Halloween.

De zesdelige miniserie laat zien hoe de Sontarants, Weeping Angels en een nieuwe vijand genaamd The Ravagers, het de Doctor moeilijk maken. Gelukkig krijgt ze hulp van de companion Yas en haar nieuwe vriend Dan.

Whittaker vertelde tegenover Metro dat ze geen idee heeft wie haar opvolger is. "Dat gaan ze mij echt nooit vertellen. We namen wat scènes op, maar de nieuwe Doctor was er niet bij. Ik was er ook niet voor Peter [Capaldi] en ontmoette hem pas een paar maanden later toen ik hem op straat tegen kwam."

Doctor Who is op Prime Video te streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo hadden de personages van 'Avatar: The Last Airbender' er uit moeten zien
Series / Foto's

Zo hadden de personages van 'Avatar: The Last Airbender' er uit moeten zien

Oorspronkelijk zagen de designs voor Avatar: The Last Airbender er wat anders uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Avatar: The Last Airbender is de komende jaren op meerdere manieren terug. Zo werkt Netflix aan een live-action serie en komt Paramount met nieuwe animatiefilms en -series in de wereld van het benden.

Een fan besloot om eens terug te kijken en kwam met hele toffe ontwerpen van de personages. De fan wist concept art op te duiken, dat laat zien hoe de voornaamste personages er in eerste instantie uit hadden moeten zien.

Oude concept art
De concept art laat varianten van Aang, Katara, Sokka en Toph zien. Die laatste ziet er vooral heel erg anders uit dan de Aard-stuurder die we in de serie te zien kregen.



De nieuwe animatiefilm van de bedenkers van de franchise laat nog wel even op zich wachten. Tegelijk werkt Netflix snel door aan de nieuwe live-action serie. Zo werden de castleden recent nog aangekondigd.

Uit al die zaken blijkt bovenal dat de franchise nog springlevend is! Je kunt Avatar: The Last Airbender streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt iets nieuws toe waar fans al een tijdje om vragen
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt iets nieuws toe waar fans al een tijdje om vragen

Je kan nu ook icoontjes nemen van Squid Game, dankzij een nieuwe update!

Netflix heeft weer iets leuks voor z'n fans. Mensen vroegen om icoontjes gebaseerd op de serie Squid Game en precies dat hebben ze gekregen!

De serie Squid Game is een fenomeen gebleken. Mensen stoppen niet met erover praten, er zijn heel wat memes het internet op geslingerd rond de serie en er wordt al gesproken over een tweede seizoen.

Nieuw icoontje
Iedereen met een icoontje op Netflix weet dat die zo nu en dan gebaseerd op en aangepast worden om te passen bij een nieuwe serie. Nu is dat dus ook gedaan voor de hitserie Squid Game, dat de grootste hit in de geschiedenis van de streamingdienst is gebleken.



Ted Sarandos, co-CEO van Netflix, liet weten dat hij het succes van de serie eigenlijk altijd al verwacht had. "De serie Squid Game is sowieso onze grootste niet-Engelstalige serie wereldwijd, absoluut"

Squid Game heeft momenteel negen afleveringen. Die kan je allemaal zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Moon Knight' is een enorme uitdaging
Series / Nieuws

'Moon Knight' is een enorme uitdaging

Oscar Isaac noemt Moon Knight een bijzonder grote uitdaging om te maken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De aankomende Moon Knight-serie op Disney+ heeft het potentieel om een van de meest unieke producties van Marvel Studios te worden.

De show duikt in de geest van een van de meest duistere personages uit de Marvel Comics. Acteur Oscar Isaac, die de hoofdrol speelt, vertelde recent tijdens een podcast van Variety dat hij het een moeilijke rol vindt, maar ook een geweldige om te spelen.

Moon Knight is zwaar
"Toen ik in gesprek ging met Kevin [Feige] vertelde hem dat ik grote ideeën zou hebben. En dat als hij het niets vond, dat prima was. Maar meteen wisten we het allemaal," begon Isaac.

"Ik ontdekte zoveel ruimte om dingen te doen die ik nog nooit eerder gedaan had, en graag eens wilde ervaren. Het was ook de grootste werklast die ik ook in mijn carrière gehad heb, de hoeveelheid werk die we in acht maanden moesten verrichten was ongelofelijk. En toch kon ik niet wachten om van start te gaan."

Moon Knight werd dit jaar in Boedapest, Hongarije, opgenomen. Fans hebben nog maar weinig te zien gekregen van de serie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' brengt weer een oude bekende terug
Series / Nieuws

'The Flash' brengt weer een oude bekende terug

Seizoen 8 van The Flash brengt weer iemand van vroegah terug naar de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We hoeven nog maar een paar weken te wachten op het debuut van het achtste seizoen van The Flash. Het nieuwe hoofdstuk van de serie begint met Armageddon, een vijfdelige crossover waarin een hele rits Arrowverse-personages een cameo heeft.

Nu blijkt dat de verrassende terugkeren niet zomaar gaan stoppen. TV Line weet namelijk te melden dat niemand minder dan Rick Cosnett terugkeert! Hij was in het eerste seizoen van The Flash te zien als Eddie Thawne en keert nu terug voor een flashback-aflevering van seizoen 8.

The Flash-terugkeer
Cosnett plaatste een foto van hemzelf op Instagram en schreef dat er een speciale aankondiging aan zit te komen rond The Flash.

Daarnaast deelde de acteur een foto van hemzelf met korter haar en de caption "mocht je het niet geraden hebben, ik zit in het nieuwe seizoen van The Flash.". We weten nog niet hoe groot z'n terugkeer wordt.

Eddie verdween uit de serie toen hij zelfmoord pleegde in de finale van het eerste seizoen. Zo hoopte hij Eobard uit de geschiedenis te verwijderen. Hieronder zie je de foto's. Je kunt The Flash streamen op Netflix.

Bekijk op instagram
Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.