'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' onthult zijn schurken

'The Wheel of Time' onthult zijn schurken

De serie The Wheel of Time laat eindelijk de grote schurken zien.

Jim Pedd, 16 oktober 2021 13:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Wheel of Time onthult z'n oogloze schurken en hun hulpjes in een nieuwe video. Met de serie hoopt Amazon zijn eigen Game of Thrones te vinden.
De eerste trailer voor The Wheel of Time kwam in september online te staan. Deze hintte al naar de gigantische fantasiewereld vol magie, monsters en profetieën. Dat magische element draait om de One Power, een energie die zij gebruikers toestaat mensen te genezen, te teleporteren en gedachten te controleren.

The Wheel of Time
Het eerste seizoen van The Wheel of Time volgt de magiër Moiraine, die een groep van vijf jonge mensen op een reis leidt. Ze gelooft dat een van hen de Dragon Reborn is, een mens die de wereld kan redden of vernietigen.

We zagen nog maar weinig van de schurken van The Wheel of Time, die Shadowspawn heten. Hieronder kan je hen zien:The Wheel of Time bevat Trollocs en Myrddraal (of Fades, zoals ze in de video genoemd worden). Trollocs, gehoornde orcs die voetsoldaten zijn voor de allergrootste schurk van de franchise, de Dark One. De oogloze en grootmondige Fades zijn de meest geavanceerde en gevaarlijke, maar ook minder talrijk.

Begin november is de serie The Wheel of Time te streamen op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Wheel of Time, Prime Video, Amazon, Robert Jordan

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws