'Chuck'-ster Zachary Levi speelt hoofdrol in 'Heroes Reborn'

Na Jack Coleman de tweede bevestiging voor NBC's nieuwe reeks.

Jan-Peter Rook, 19 januari 2015 08:00

NBC heeft aangekondigd dat Zachary Levi, bekend van de actie-/komedieserie Chuck, een hoofdrol gaat spelen in Heroes Reborn. Het is nog niet bekend welk personage de acteur gaat spelen, maar het zou gaan om een sleutelrol. Levi is na Jack Coleman, die wederom de rol van Noah Bennet voor z'n rekening neemt, de tweede persoon die bevestigd is voor de nieuwe miniserie.
Levi: “Eén van de eerste en beste herinneringen die ik heb van mijn tijd bij NBC is de ontmoeting met Tim Kring en de cast van 'Heroes'. Ik was een fan van hun werk en van de fantastische wereld die ze samen creëerden. Met 'Heroes: Reborn' krijg ik een geweldige kans om meer van die wereld tot leven te brengen. Ik kan niet wachten om de fans van de serie te voorzien van een compleet nieuwe show."

De originele Heroes volgt een aantal individuen dat ontdekt dat ze bovennatuurlijke krachten hebben. In eerste instantie ontwikkelen zich losse verhaallijnen rond de personages, die langzaam samenkomen in de voornaamste verhaallijn.

Voorafgaand aan Heroes Reborn zal NBC een digitale show uitbrengen waarin de personages en verhaallijnen worden geïntroduceerd. Heroes Reborn, in totaal dertien afleveringen, heeft nog geen premièredatum.

Bron: Coming Soon

Lees meer over: heroes, heroes reborn, zachary levi, nbc, jack coleman, tim kring, chuck

Informatie over de serie: Heroes Reborn

Populair nieuws