Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Het was een druk weekje weer op Netflix en dit werd vooral veel bekeken.

Jim Pedd, 17-10-2021 17:31

Elke zondag kijken we welke drie series het meest bekeken worden op Netflix. Vandaag hebben we ook weer een drietal titels voor je, waarvan er twee vorige week ook in de top drie stonden.
Uiteraard domineert Squid Game ook deze week weer in de top drie. Gek is dat gezien de immens media-aandacht voor de serie niet. Bovendien was het de meest bekeken serie op Netflix ooit in de eerste 28 dagen na de release, met 111 miljoen views. Nieuw in de top drie is You, dat zijn derde seizoen lanceerde. En hekkensluiter is Maid, een miniserie.

De top drie
Goed, laten we maar 's duiken in de top drie:

1. Squid Game: 456 Zuid-Koreanen zitten helemaal aan de grond en doen daarom mee met een mysterieuze uitnodiging om kinderspelletjes te spelen. Maar elk spel kent voor de verliezer een dodelijke afloop...

2. You (seizoen 3): Na een verrassing in de verloskamer heeft Joe het moeilijk om een band met zijn kind te krijgen en niet toe te geven aan zijn verliefdheid. En Love brengt ook nog problemen met zich mee in dit derde seizoen.

3. Maid: Je doet alles om voor je kinderen te zorgen. Dat doet een moeder in Maid, die aan de slag gaat als schoonmaakster en probeert een betere toekomst op te bouwen voor haar kind.
Lees meer over: Netflix, Squid Game, You, Maid, Top 3

Populair nieuws