Eerste foto's uit de HBO/DC-miniserie 'DMZ' met Rosario Dawson

Eerste foto's uit de DC-miniserie 'DMZ'

Ava DuVernay regisseert de eerste aflevering van deze nieuwe DC-miniserie die in 2022 verschijnt op HBO Max.

Bram de Groot, 17 oktober 2021 om 16:49

Er verschenen een hoop nieuwe beelden uit series van DC Entertainment tijdens DC Fandome dat gisterenavond plaatsvond. Ook was er een eerste blik op de serie DMZ, gebaseerd op gelijknamige comicreeks die van 2005 tot en met 2012 verscheen via de Vertigo imprint.
De serie moet ergens volgend jaar gaan verschijnen en Ava DuVernay is betrokken als regisseur van de eerste aflevering en uitvoerend producent. Er komen vier afleveringen en het lijkt erop dat HBO Max gekozen heeft om DMZ om te toveren naar een miniserie, met mogelijk een vervolg.

Eerste foto's uit DMZ
Het verhaal speelt zich af tijdens de Second American Civil War, als Manhattan een gedemilitariseerde zone is (ook bekend als een DMZ). Rosario Dawson speelt Alma, een dokter die haar verloren zoon probeert te vinden, en Benjamin Bratt, Freddy Miyares, Hoon Lee en Jade Wu hebben ook rollen.

De afleveringen zijn geschreven door Roberto Patino, bekend van Sons of Anarchy, en de overige afleveringen zullen worden geregisseerd door Ernest Dickerson, bekend van onder meer The Wire, House of Cards en The Walking Dead. Hieronder een reeks foto's uit DMZ.preview


Bron: Comicbook

Lees meer over: DMZ, HBO Max, Ernest Dickerson, Ava DuVernay, Rosario Dawson, Benjamin Bratt

Populair nieuws