search
Trailer voor 'Doctor Who: Flux' luidt afscheid in

Trailer voor 'Doctor Who: Flux' luidt afscheid in

Doctor Who: Flux is het laatste korte seizoen waarin Jodie Whittaker het personage speelt.

Bram de Groot
De serie Doctor Who van de BBC wist het afgelopen jaar niet echt te overtuigen. De kijkcijfers vielen namelijk zwaar tegen. Het aankomende dertiende seizoen zal ook het afscheid betekenen van de huidige Doctor Who van actrice Jodie Whittaker.

Het nieuwe seizoen bestaat uit slechts zes afleveringen en heeft de titel Doctor Who: Flux gekregen. Whittaker speelde de rol sinds 2017 en nam deze over van Peter Capaldi. Hij speelde de rol tussen 2014 en 2017.

Trailer voor Doctor Who: Flux
"One epic story. Six thrilling chapters," valt er te lezen op YouTube. Nu is er de trailer voor Doctor Who: Flux. De eerste van de zes afleveringen verschijnt op 31 oktober op de BBC en op 5 december wordt het seizoen afgerond.

De eerste tien seizoenen van Doctor Who zijn te vinden op Amazon Prime Video.In de serie is 'The Doctor' een buitenaardse Time Lord die door tijd en ruimte reist in het schip, de TARDIS. Deze neemt het uiterlijk van een Britse politiebox aan. In de dertiende serie zien we Mandip Gill en John Bishop als reisgenoten van de dokter, die respectievelijk Yasmin Khan en Dan Lewis spelen.


Aanbevolen artikelen