search
Leuke retro-trailer voor 'Batwoman & Alice'
Series / Trailer

Leuke retro-trailer voor 'Batwoman & Alice'

De serie over Batwoman trapte verleden week al af op de Amerikaanse zender The CW.

Gisteren tijdens DC Fandome is er een nieuwe gave trailer verschenen voor het derde seizoen van de DC-serie Batwoman waarin actrice Javicia Leslie te zien is als het titelpersonage en alter ego Ryan Wilder.

Opvallend is dat het seizoen de titel Batwoman & Alice krijgt in de trailer. Alice is de rol van actrice Rachel Skarsten. Elizabeth "Beth" Kane / Alice is Kate's (Wallis Day) vermoedelijke dode twee-eiige tweelingzus en de leider van de Wonderland Gang met een steeds veranderende persoonlijkheid die erop uit is om Gothams gevoel van veiligheid uit te hollen.

Trailer Batwoman seizoen 3
"Holy turn of events!" valt er op YouTube te lezen bij de trailer. Het derde seizoen startte overigens al verleden week op 13 oktober. Overigens is de serie niet te zien op een Nederlands kanaal.

The CW omschrijft de trailer als volgt: "In deze leuke, retro trailer van seizoen drie, vinden Ryan Wilder (Javicia Leslie) en de soms psycho-schurk Alice (Rachel Skarsten) zichzelf als onwaarschijnlijke 'partners in crime' op een manier die 'totally bat-chick crazy'!"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen