search
Regeneratie nieuwe 'Doctor Who' is al gefilmd
Series / Nieuws

Regeneratie nieuwe 'Doctor Who' is al gefilmd

Maar Jodie Whittaker weet niet wie haar opvolger als Doctor Who zal zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jodie Whittaker onthulde tijdens een nieuw interview dat ze haar regeneratie scène als Doctor Who al opgenomen heeft. Maar de 39-jarige actrice laat weten dat ze geen idee heeft wie haar opvolgt als eerste vrouwelijke hoofdrolspeler in de franchise.

Whittaker maakte haar debuut in de zomer van 2017, al was ze al in een flits te zien in de laatste aflevering van Peter Capaldi in Doctor Who, de Christmas Special Twice Upon A Time. Whittaker speelde de Doctor gedurende bijna vier jaar en na een ongesproken regel onder succesvolle Doctors, verlaat ze de reeks na drie volledige seizoenen.

Afscheid nemen
Het dertiende seizoen van de serie Doctor Who heeft de titel Flux en begint op Halloween.

De zesdelige miniserie laat zien hoe de Sontarants, Weeping Angels en een nieuwe vijand genaamd The Ravagers, het de Doctor moeilijk maken. Gelukkig krijgt ze hulp van de companion Yas en haar nieuwe vriend Dan.

Whittaker vertelde tegenover Metro dat ze geen idee heeft wie haar opvolger is. "Dat gaan ze mij echt nooit vertellen. We namen wat scènes op, maar de nieuwe Doctor was er niet bij. Ik was er ook niet voor Peter [Capaldi] en ontmoette hem pas een paar maanden later toen ik hem op straat tegen kwam."

Doctor Who is op Prime Video te streamen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen