Gaaf: 'The Last of Us' is een van de grootste series ooit

The Last of Us is een van de grootste series ooit

Bella Ramsey noemt The Last of Us een giga-serie, nadat ze ook aan Game of Thrones werkte.

Jim Pedd, 19 oktober 2021 om 07:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

HBO werkt druk aan een verfilming van de populaire game The Last of Us. De druk is groot, want de game is een van de best ontvangen uit de geschiedenis.
En nu gooit actrice Bella Ramsey, die als hoofdpersoon Ellie te zien is (naast Pedro Pascal als Joel) er een schepje bovenop. Volgens haar is het de grootste serie waar ze ooit aan heeft meegewerkt, groter nog dan Game of Thrones van HBO waar ze ook een kleine maar significante en fanfavoriete rol in had.

The Last of Us is gigantisch
"The Last of Us voelt absoluut als het grootste dat ik gedaan heb. Daar probeer ik maar niet teveel over na te denken, want daar word ik een beetje bang van", aldus Ramsey.

"Toen ik hierheen ging, moest ik twee weken in quarantaine en zat ik dus alleen met mijn gedachten. En moest ik echt niet denken aan hoe grootschalig dit allemaal is."

Grootschalig is het zeker, want HBO werkt aan de serie als een van zijn meest prestigieuze projecten. The Last of Us heeft enorme sets, grote locaties en een briljante cast. De druk is dus groot, maar men doet alles om er wat van te maken.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Last of Us, Bella Ramsey, HBO

Populair nieuws