Nieuwe foto's 'The Last of Us' onthullen Joel

Nieuwe foto's 'The Last of Us' onthullen Joel

De opnames van The Last of Us duren nog tot volgende zomer.

Jim Pedd, 14 oktober 2021 om 09:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De opnames van The Last of Us van HBO zijn in volle gang. Er is nu een nieuwe foto online verschenen van acteur en hoofdrolspeler Pedro Pascal.
Pascal is straks te zien als Joel in de PlayStation-verfilming. Het is moeilijk om aan de hand van de foto's die op Twitter verschenen te beoordelen of hij heel erg lijkt op het personage, want de acteur draagt een mondmasker.

The Last of Us
Een anonieme bron vertelt dat de foto's (die je op Twitter kan vinden via de link onderaan dit bericht) van een scène zijn terwijl iemand op Joel en Ellie aan het schieten is. Hoewel je Ellie niet op de foto ziet, schijnt haar kapsel wel volledig te lijken op wat we in de game van Naughty Dog zagen.

De The Last of Us wordt naar het schijnt een behoorlijk getrouwe verfilming van de oorspronkelijke game.

De serie wordt mede gemaakt door Craig Mazin en Neil Druckmann van Naughty Dog. Zij zorgen ervoor dat de tien afleveringen ook voldoende lijken op de game, maar voegen ook materiaal toe dat eerder uit de game gehaald werd om hem te stroomlijnen.

De opnames duren naar verluidt tot in de loop van de zomer van 2022. Wanneer de serie te zien is op HBO weten we nog niet.

Check de foto's op Twitter.

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Pedro pascal, Bella Ramsey

Populair nieuws