Eigenlijk had een groter acteur Hopper moeten spelen in 'Stranger Things'

Bijna andere Hopper in Stranger Things

Stranger Things castte David Harbour perfect als Hopper, maar bijna liep het anders.

Jim Pedd, 19 oktober 2021 om 08:28

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

David Harbour grapte in het verleden wel vaker dat hij niet de eerste keuze was voor de rol van Hopper in Stranger Things. En nu onthulde hij dat een grote filmster oorspronkelijk beoogd werd voor de rol.
De Netflix-serie is op een twee jaar durende pauze door de coronapandemie, maar moet in 2022 eindelijk verder gaan met zijn vierde seizoen. Het publiek ziet dan meer over het verleden van Hopper, waar we al hints van zagen maar nog niet echt iets concreets.

Grote acteur
Harbour speelt de rol van Hopper, de geliefde politiechef, wiens rol in de serie centraal werd op het moment dat hij Eleven besloot te adopteren. Dat nadat het publiek er eerder achter kwam dat Hopper zijn dochter aan kanker verloor.

Tijdens een interview vertelde Harbour niet de eerste te zijn voor de rol.

"Ik grap altijd met de Duffer Brothers, dat er een persoon was die de rol van Hopper voor mij aangeboden kreeg. Die was naar het schijnt een grote filmster. En elke keer als ik in een enorme zelfhaat-modus zit, dan Google ik mijzelf en heeft Screen Rant allemaal van die artikelen waarin ze soms zoiets schrijven als 'Ewan McGregor kreeg de rol aangeboden'. Maar eerlijk gezegd weet ik nog altijd niet aan wie ze 't hebben aangeboden. Als iemand het weet, laat het even weten, zodat ik 'm kan bedanken voor het afwijzen van de rol."

De eerste drie seizoenen van Stranger Things staan op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Stranger Things, David Harbour, Netflix, Duffer

Populair nieuws