Eerste recensies Netflix' 'Locke & Key' seizoen 2: De moeite waard?

Recensies 'Locke & Key' seizoen 2: De moeite waard

De serie Locke & Key lijkt nog beter te zijn met dit tweede seizoen op Netflix.

Jim Pedd, 19 oktober 2021 om 13:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vandaag hebben we de eerste recensies van het tweede seizoen van Locke & Key voor je. De Netflix-serie gaat vrijdag weer van start op de streamingdienst.
Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden om het leven komt, verhuizen de drie Locke-broers en -zussen en hun moeder hun grootouderlijk huis, Keyhouse. Eenmaal daar komen ze erachter dat het vol magische sleutels zit die verbonden lijken te zijn aan de dood van hun vader. Terwijl de Locke-kinderen verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon, die zich nergens door laat stoppen om het tegen hen op te nemen en de sleutels af te pakken.

De recensies
AV Club: "Locke & Key's tweede seizoen bewijst dat de serie grotere hoogtes kan bereiken, op het moment dat deze de focus houdt waar die moet liggen: bij de kinderen."

IGN: "Het tweede seizoen van Locke & Key begint duisterder en meer gefocust dan zijn voorganger, met meer horror en een angstaanjagend schurk. Tegelijk weet de serie ook de tijd te vinden voor een sterk verhaal over herinneringen en volwassen worden."

Joblo: "Locke & Key bewijst dat het ertoe in staat is af te wijken van het bronmateriaal en tegelijk de toon en thematiek consistent te houden. Ik wil nog steeds dat de serie enger is, maar het tweede seizoen is een verbetering."

Decider: "Locke & Key seizoen 2 voelt als een sneeuwbal die van een heuvel rolt. Hij begint klein, maar tegen het einde van het seizoen explodeert het qua formaat."

De serie Locke & Key is op Netflix te streamen.
Lees meer over: Locke and Key, Recensies, netflix, top of flop

Populair nieuws