search
Verrassende fanreacties op 'Cowboy Bebop' van Netflix

Verrassende fanreacties op 'Cowboy Bebop' van Netflix

De serie Cowboy Bebop kreeg z'n eerste beelden, wat vinden fans ervan?

Jim Pedd
Deze week kwam Cowboy Bebop met een korte teaser trailer. En die werpt heel wat vragen op bij fans, die ook uiteenlopende meningen blijken te hebben.

In de korte clip blijkt dat de drie hoofdpersonen een nieuwe premie hebben gevonden om achteraan te gaan. We zien de drie hoofdpersonen: John Cho's Spike Spiegel, Mustafa Shakir's Jet Black en Danielle Pineda's Faye Valentine.

Stilistische Cowboy Bebop
De eerste beelden zijn behoorlijk gestileerd. Veel van de beelden bestaan uit vrij opvallende wisselingen tussen scènes en die transities vallen duidelijk heel erg op.

Sommige fans vinden het heel tof gemaakt en houden wel van de aanpak. Maar anderen hebben niet de indruk dat de serie genoeg doet om het nalatenschap van de oorspronkelijke anime waar deze op gebaseerd is te eren.

In Cowboy Bebop volgen we drie premiejagers, de cowboys, die allemaal proberen te ontsnappen aan het verleden. Ze vormen zodoende een losjes aan elkaar hangende crew aan boord van de Bebop, waar ze jagen op de gevaarlijkste criminelen uit het zonnestelsel. Als ze maar de juiste prijs krijgen!

Aanbevolen artikelen