'The Last of Us' komt er sneller dan je denkt

'The Last of Us' komt er sneller dan je denkt

Da's toch behoorlijk leuk nieuws rond de HBO-verfilming van The Last of Us.

Jim Pedd, 22 oktober 2021 om 07:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een van de hoofdrolspelers in The Last of Us, Gabriel Luna, hint ernaar dat de release van de serie helemaal niet zo gek ver in de toekomst ligt.
Luna ken je onder meer van de film Terminator: Dark Fate en de serie True Detective. Afgelopen april hoorden we dat hij de rol van Tommy Miller mag spelen in de serie The Last of Us van HBO. Dat is een serie die gebaseerd wordt op de prijswinnende gamereeks van Naughty Dog.

Snel te zien
In de wereld van The Last of Us is Tommy een voormalig lid van de Fireflies en broer van protagonist Joel. Joel is een smokkelaar die Ellie door een verwoest Verenigde Staten moet leiden, decennia na de uitbraak van het Cordyceps-virus waar Ellie mogelijk immuun tegen is.

De serie krijgt tien afleveringen in zijn eerste seizoen en heeft een miljoenenbudget. Nu vertelt Luna dat de serie er nog snel komt.

"Op dit moment ligt mijn voornaamste focus bij The Last of Us," begon Luna. "Ik kijk er zo erg naar uit om mijn werk aan het eerste seizoen af te ronden, en we hebben echt een geweldig leuk avontuur. Ik kijk ernaar uit dat iedereen de kans krijgt om hem te zien. En hoewel ik niets te zeggen heb over de planning, kan ik je zeggen dat het sneller is dan je denkt."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Last of Us, HBO, naughty dog, gabriel luna

Populair nieuws