search
Eindelijk horen we over 'Green Lantern' van HBO
Series / Nieuws

Eindelijk horen we over 'Green Lantern' van HBO

De HBO-serie rond Green Lantern lijkt de goede kant op te gaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seth Grahame-Smith, showrunner van de aankomende live-action serie Green Lantern/i] van HBO, stelt dat de show echt gigantisch zal zijn.

De serie heeft meerdere Green Lantern Corps-leden uit de DC Comics, waaronder Guy Garnder (Finn Witrrock) en Alan Scott (Jeremy Irvine). Twee van de meest beroemde Green Lanterns ontbreken nog in de aankondigingen rond de serie, die verder ook nog geen releasedatum heeft.

[i]Green Lantern-serie
De recente geschiedenis van de Green Lantern-verhalen in live-action is niet al te positief. Dat zet ook veel druk op deze verfilming.

De HBO Max-serie wordt volgens de showrunner enorm grootschalig. Wat vooral ervoor moet gaan zorgen dat het bronmateriaal, de DC Comics waar men zich op baseert, goed geëerd worden.

"Ja, de serie is gigantisch. Het heeft best een tijdje geduurd om op dit punt te komen, en het is echt een groot, groot project. Het gaat heel erg goed. Wat ik je kan zeggen, is dat het goed gaat en dat je Green Lanterns te zien krijgt en dat de serie straks op HBO Max verschijnt."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen