Nieuw op Netflix: Alle seizoenen van 'The Office'

Nieuw op Netflix: Alle seizoenen van 'The Office'

Alle afleveringen van deze klassieker zijn te streamen bij Netflix vanaf 23 oktober...

Geoffrey Ketels, 22 oktober 2021 13:35

Eerder konden we op Netflix natuurlijk reeds de klassieker Seinfeld bekijken. Vanaf morgen zijn ook alle seizoenen van The Office US te bekijken bij 's werelds grootste streamingdienst.
The Office US is natuurlijk de Amerikaanse remake van de Britse serie. Naar het format van deze reeks wordt verwezen als zijnde een zogenaamde mockumentary. Zo'n reeks kan eigenlijk vrij saai zijn, maar dat geldt zeker niet voor The Office.

Fantastische cast
Eén van de redenen waarom The Office op zoveel waardering kan rekenen is natuurlijk de fantastische cast. Deze bestaat onder meer uit Steve Carell die in de serie de rol vertolkt van Michael Scott.

Michael is de baas van een bedrijf en vindt zichzelf eigenlijk ook de beste baas die iemand zich kan wensen. Het personeel? Die zijn het daar niet bepaald mee eens...

Andere personages die we volgen in de reeks zijn onder meer de arrogante assistent van Michael, namelijk Dwight en de weinig gemotiveerde medewerker Jim. Ook de receptioniste van het bedrijf, namelijk Pam wordt op de voet gevolgd. Tot slot is er ook nog de uitzendkracht Ryan die het hilarische team mag vervolledigen.

Alle negen de seizoenen van de serie The Office US kunnen worden bekeken bij Netflix vanaf zaterdag 23 oktober 2021.

Lees meer over: The Office, The Office US, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: The Office

Populair nieuws