'Dexter: New Blood' komt ook naar Streamz

'Dexter: New Blood' komt ook naar Streamz

Het is nu al voor veel fans uitkijken naar de terugkeer van Dexter!

Geoffrey Ketels, 22-10-2021 14:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws vandaag voor Vlaamse fans van de serie Dexter. Er werd namelijk bekend gemaakt dat Dexter: New Blood ook zal worden toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst Streamz.
Acht jaar na het einde van de oorspronkelijke reeks keert Dexter Morgan terug. Het verhaal speelt zich af tien jaar na het einde van de originele reeks. Eerder werd door onder meer Dexter-acteur Michael C. Hall aangegeven dat fans niet moeten te verwachten dat de aankomende revival zomaar rechttoe rechtaan een voorzetting zal zijn van de originele reeks. Dat is namelijk niet het geval.

Ondertussen heeft het leven van Dexter een compleet nieuwe wending genomen. Niet alleen is hij verhuisd, daarnaast draagt hij ook een andere naam. Hij gaat vanaf nu dan ook door het leven als Jim Lindsay. Komen we in de revival onder meer te weten wat Dexter de voorbije tien jaar allemaal heeft uitgespookt? Wie weet...

Streamz
Voor Vlaamse abonnees op streamingdienst Streamz is er nu in ieder geval goed nieuws. Zij kunnen vanaf 8 november namelijk elke week een aflevering bekijken van de revival Dexter: New Blood.

Eerder werd er door Showtime reeds een trailer de wereld ingestuurd van Dexter: New Blood. Deze kan je hieronder bekijken.


Lees meer over: Dexter, Dexter New Blood, serie, series, Streamz

Populair nieuws