Nieuwe serie 'Tampa Baes' in december te streamen

Nieuwe serie 'Tampa Baes' in december te streamen

De nieuwe serie volgt een groep lesbische vriendinnen in Tampa Bay in Florida...

Geoffrey Ketels, 22 oktober 2021 om 14:52

In december maakt een gloednieuwe unscripted serie haar opwachting op de streamingdienst Amazon Prime Video. Het gaat hierbij om de reeks Tampa Baes. Wat kan je precies van deze gloednieuwe serie verwachten?
De serie Tampa Baes zal ons meenemen naar Tampa Bay aan de kust van Florida. Meer bepaald zal de reeks ons kennis laten maken met het leven van Florida’s LGBTQ+ hub. De groep trouwe vriendinnen die we volgen zijn altijd wel te vinden voor een (opzwepend) feestje. Zoveel wordt al snel duidelijk!

8 afleveringen
Het eerste seizoen van deze nieuwe docuserie die afkomstig is van de hand van 3 Ball Productions bestaat uit in totaal acht afleveringen.

De cast van de reeks bestaat onder meer uit Ali Myers, Nelly Ramirez en Shiva Pishdad. Uiteraard zijn er nog heel wat meer personen waar we kennis mee zullen maken in de acht afleveringen.

Eén ding staat in ieder geval als een paal boven water. De trailer die de wereld werd ingestuurd voor het eerste seizoen van de reeks maakt meteen duidelijk dat het er vaak heel wild aan toegaat aan de kust van Florida. Heb je deze trailer nog niet gezien? Dan kan je ze hieronder even bekijken.

Tampa Baes is te streamen bij Amazon Prime Video vanaf 10 december 2021.


Lees meer over: Tampa Baes, serie, series, Amazon, Prime Video, Amazon Prime Video

Populair nieuws