Nieuw op Netflix: De langverwachte terugkeer van 'Dynasty'

Nieuw op Netflix: Het vierde seizoen van 'Dynasty'

We hebben er even op moeten wachten, maar 'Dynasty' is eindelijk terug!

Geoffrey Ketels, 22 oktober 2021 om 15:48

Eindelijk is er goed nieuws voor fans van de serie Dynasty. Het vierde seizoen van de populaire reeks is namelijk vanaf vandaag te bekijken bij Netflix!
De Coronacrisis heeft roet in het eten gegooid van het releaseschema voor menig aantal series. Eén van de slachtoffers was het vierde seizoen van Dynasty. De lancering van dat vierde seizoen moest worden uitgesteld waardoor het pas later op de Amerikaanse televisie werd uitgezonden.

Bovenstaande zorgde ervoor dat Nederlandse en Belgische fans meer dan een jaar hebben moeten wachten op het vervolg. Gelukkig is deze nu dan toch eindelijk gearriveerd! Hoe gaat het nu bijvoorbeeld met Fallon na haar vrijgezellenfeest? Het antwoord op deze vraag kan je vanaf vandaag ontdekken bij Netflix!

Vijfde seizoen
Vanaf vandaag kan je dus aan de slag op Netflix met het vierde seizoen van Dynasty. Daarmee komt er met zekerheid nog geen einde aan de reeks. Inmiddels werd namelijk bekend gemaakt dat er ook zeker nog een vijfde seizoen zal verschijnen.

Wil je alvast een voorsmaakje van het vierde seizoen van Dynasty? Dan kan je daarvoor de onderstaande trailer bekijken. Je kan natuurlijk ook gewoon meteen aan de slag gaan met het vierde seizoen bij Netflix.


Lees meer over: Dynasty, serie, series, Netflix

Populair nieuws