search
Winston gevonden voor 'John Wick'-prequelserie 'The Continental'
Series / Nieuws

Winston gevonden voor 'John Wick'-prequelserie 'The Continental'

Winston Scott wordt gespeeld door Colin Woodell uit The Flight Attendant.

Even geleden werd bekend dat The Continental, de prequelserie van de filmreeks John Wick zal bestaan uit drie delen, misschien wel in de vorm van drie losse films. Nu wordt duidelijk wie de hoofdrol gaat spelen in de drieluik.

Het is acteur Colin Woodell, bekend uit de serie The Flight Attendant en The Originals, die zich de rol van de jonge Winston Scott moet gaan aanmeten. Winston is de rol van acteur Ian McShane in de reeds verschenen drie films rond John Wick.

Nog vijf andere acteurs gevonden
Ook Hubert Point-Du Jour (The Good Lord Bird, Dr. Death), Jessica Allain (The Laundromat, Archenemy), Mishel Prada (Vida, Riverdale), Nhung Kate (The Housemaid, Bitcoin Heist), and Ben Robson (Animal Kingdom, The Boy) hebben zich voor de serie gemeld, meldt Deadline. Ze spelen respectievelijk de personages Miles, Lou, KD, Yen en Frankie.

In de serie krijgen we ook een rol te zien van Hollywood-grootheid Mel Gibson (Lethal Weapon, Braveheart), die eerder werd aangetrokken voor het nieuwe mysterieuze personage Cormac.

In The Continental zien we de eerste jaren van het hotel, een veilig oord voor huurmoordenaars en vergelijkbare types. John Wick: Chapter 4 verschijnt overigens in mei 2022.


Aanbevolen artikelen