Iconisch Star Wars-personage ook in 'The Mandalorian'-spinoff 'Ahsoka'

Iconisch Star Wars-personage ook in 'Ahsoka'

Hayden Christensen keert terug als Anakin Skywalker / Darth Vader in de spin-offserie.

Bram de Groot, 23 oktober 2021 om 16:09

We weten al dat Hayden Christensen zal terugkeren als Anakain Skywalker / Darth Vader voor de aankomende Star Wars-serie rond Obi-Wan Kenobi. Maar er komt meer met de acteur. Het blijkt namelijk dat hij ook te zien zal zijn in een andere serie op Disney+.
De legendarische Dark Lord of the Sith zal volgens The Hollywood Reporter namelijk een rol gaan spelen in de spin-off Ahsoka, een serie die voortkomt uit The Mandalorian waarvan al twee seizoenen verschenen.

Hayden Christensen in Ahsoka
De serie richt zich op het personage Ahsoka Tano van Rosario Dawson en de spin-off speelt zich af na de gebeurtenissen in de film Return of the Jedi. Op dat moment is Vader al dood en nu wordt er verwacht dat we Christensen zien als Force-Ghost, of eventueel in flashbackscenes.

De personages Ahsoka en Anakin hebben in de animatieseries een grote geschiedenis, namelijk in Clone Wars én in Star Wars Rebels.

De Obi-Wan Kenobi verschijnt naar verwachting in 2022 en het lijkt erop dat Ahsoka pas in 2023 komt. De opnames moeten nog starten.Bron: THR

Lees meer over: Hayden Christensen, Ahsoka, Star Wars, Anakain Skywalker, Darth Vader, Rosario Dawson

Populair nieuws