'Law & Order: SVU' viert bizarre mijlpaal

'Law & Order: SVU' viert bijzondere mijlpaal

De serie heeft nu 500 (!) afleveringen en dat is wel heel veel.

Jim Pedd, 24 oktober 2021 08:00

De serie Law & Order: SVU beleeft een wel heel bijzondere mijlpaal. Televisiezender NBC vier dat de langlopende serie maar liefst 500 afleveringen heeft uitgezonden.
Dat viert men met een speciale aflevering, die een aantal oude bekenden terugbrengt. Een daarvan is Danny Pino, die weer te zien is als Nick Amaro. In afwachting van de aflevering, komt NBC met een toffe trailer, die een aantal van de terugkerende gezichten toont.

Heel erg trots
In de trailer zien we Cragen die telefoneert met Olivia en zegt: "kapitein, je weet niet hoe trots ik ben dit te kunnen zeggen". We zien haar vervolgens een ruimte inlopen, helemaal geschrokken dat Amaro terug is, die zegt: "Wat, houd je niet van verrassingen?"

Los van de promo, is er ook nog een speciale verwijderde scène vrijgegeven, die je in dezelfde video kunt bekijken.Pino sprak overigens recent over zijn terugkeer in de serie. "Het is buitengewoon hoe dit nog hetzelfde voelde," legde hij toen uit over zijn terugkeer. Voor hem zegt het veel "dat de set na al die tijd nog altijd zo professioneel voelt."
Lees meer over: Law and Order, SVU, record, mijlpaal

Informatie over de serie: Law & Order: Special Victims Unit

Populair nieuws