search
Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix
Series / Featured

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

En weer domineert de serie Squid Game. Volgende week weer?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke zondag zetten we de meest bekeken series op Netflix voor je op een rij. Het is toch enigszins opmerkelijk, maar deze week is de top drie gelijk ten opzichte van vorige week.

Wederom staat de serie Squid Game helemaal bovenaan het lijstje, gevolgd door het derde seizoen van de hitserie You en dan de miniserie Maid. Daarmee moge duidelijk zijn dat het dus om een weinig diverse lijst gaat. Tegelijk verwachten we volgende week weer nieuwe series, onder meer door het debuut van Locke & Key seizoen 2.

Deze series keek Nederland massaal
Goed, we duiken maar in de top drie!

1. Squid Game: 456 Zuid-Koreanen dingen mee naar een geldprijs van 45,6 miljard won om zo uit hun grote geldzorgen te komen. De serie domineert wereldwijd en dus nog een weekje hier in Nederland.

2. You (seizoen 3): Joe maakt weer een nieuw avontuur mee, ditmaal anders dan de eerdere seizoenen. Daarmee blijft de, inmiddels voor een vierde seizoen vernieuwde serie, boeien!

3. Maid: Een opvallende tussen deze drie series en een toevoeging die draait om een alleenstaande moeder die maar poetsvrouw wordt om voor haar dochtertje te kunnen zorgen. Een gevoelig drama.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen