search

Ons nieuws van dinsdag 26 oktober 2021

'The Big Bang Theory'-actrice terug voor een iconische komedieserie
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory'-actrice terug voor een iconische komedieserie

The Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco tekent voor een rol in Curb Your Enthousiasm.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een iconische sitcom heeft The Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco toegevoegd aan zijn cast. Nadat ze in die sitcom speelde, maakte Cuoco haar dramadebuut in de HBO-serie The Flight Attendant. En nu maakt ze weer een sitcom.

Cuoco blijkt getekend te hebben voor het elfde seizoen van de serie Curb Your Enthusiasm van Larry David. Seizoen 11 van die serie ging op zondag 24 oktober van start, en in een van de afleveringen speelt Cuoco.

Een keertje te zien
"Jep, ik heb een aflevering van Curb gemaakt," deelde Cuoco. "Dat was echt een bucketlist-moment voor mij!"

Jeff Schaffer, producent van de serie, vertelde over het personage dat de actrice speelt. "Ze is een dokter die heel wat geduld met Larry laat zien. Ze speelt de vriendin van Freddy Funkhauser [Vince Vaughn], en zoals dat dan gaat bij Funkhouser, wordt de boel complexer als Larry zich ermee bemoeit en dan gaat het helemaal mis."

Hoe dat mis gaat is niet helemaal duidelijk, maar Schaffer is duidelijk tevreden met het werk van de actrice. "Ze zei toen ze tekende, dat ze nog niet heel veel improvisatiewerk gedaan heeft. Maar ze moet gelogen hebben, want toen ze binnenkwam was het alsof ze altijd al betrokken was bij de serie."

Je kunt The Big Bang Theory streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijkcijfers 'Chucky'-serie blijken gestoord hoog
Series / Nieuws

Kijkcijfers 'Chucky'-serie blijken gestoord hoog

De serie Chucky scoort echt bizar goed met z'n eerste aflevering, dat belooft wat!

De eerste aflevering van Chucky van USA Network en SYFY blijkt een van de best bekeken premières op televisie van dit jaar te zijn.

De serie Chucky is bedacht en geschreven door Don Mancini. Chucky volgt de veertienjarige Jake Wheeler (Zackary Arthur), die de Good Guy-pop op de kop tikt op een markt. Als een reeks moorden plaatsvindt, raakt de gemeenschap verzeild in chaos.

Chucky-debuut
De Chucky-serie pikt de draad vrij snel na de gebeurtenissen in Cult of Chucky uit 2017 op. De gebeurtenissen van de volledige Child's Play-franchise hebben allemaal plaatsgevonden en worden als canon gezien voor de serie.

Mancini ontbrak in 2019 nog bij de reboot van Child's Play, maar de bedenker is terug voor de nieuwe serie waarbij hij maar liefst tien afleveringen schreef (waarvan acht samen met Kim Garland) en hij regisseerde er eentje. Ook is Brad Dourif terug als Chucky.

Al die samenwerkingen bleken heel goede resultaten te hebben. [i]Chucky/i] werd door 4,4 miljoen Amerikanen bekeken. Daarvan kwamen er 1,1 miljoen uit de 18-49 demografie, wat in de Verenigde Staten de meest lucratieve doelgroep is om advertenties op te marketen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sabrina-ster over haar terugkeer in 'Riverdale'
Series / Nieuws

Sabrina-ster over haar terugkeer in 'Riverdale'

Kiernan Shipka is terug als Sabrina the Teenage Witch in de serie Riverdale.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds bekend werd gemaakt dat Kiernan Shipka de rol Sabrina Spellman zou spelen in Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina hopen fans al op een crossover met Riverdale.

Het leek erop dat die kans gemist werd, toen Netflix besloot een punt achter de serie te zetten. Maar vorige maand bleek dat Shipka terugkeert in Riverdale, waarin ze een paar momenten te zien is in de rol. Tijdens een interview vertelde ze hoe erg zij daarnaar uitkijkt.

Riverdale-terugkeer
"Ik denk dat het geen kwestie van jonger of ouder is," begon Shipka tijdens een gesprek met de site ComicBook.com.

"Het was echt interessant voor mij om als haar terug te keren, want ik had de rol al twee jaar niet meer gespeeld. Het verbaasde mij heel erg hoe snel zij het weer overnam. Het was alsof ik ging fietsen. Ik heb nog nooit iemand gespeeld, daarna niet, om terug te keren en het nog eens te doen. Ik wist niet hoe dat zou zijn, maar merkte heel snel dat het heel leuk was om te doen."

Riverdale kan je op Netflix streamen. Komende maand zal de streamingdienst beginnen met een wekelijkse uitzending van een nieuwe aflevering.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Legendarische 'Star Trek'-actrice over haar terugkeer naar de franchise
Series / Nieuws

Legendarische 'Star Trek'-actrice over haar terugkeer naar de franchise

Kate Mulgrew vertelt tijdens een nieuw interview over haar terugkeer als Captain Janeway.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Actrice Kate Mulgrew vertelt tijdens een interview hoe emotioneel het voor haar was om terug te keren als Captain Kathryn Janeway in de aankomende animatieserie Star Trek: Prodigy.

Mulgrew speelde de rol van Janeway voor het eerst in Star Trek: Voyager, dat in 1995 debuteerde en uiteindelijk zeven seizoenen kreeg. Janeway is een van de meest iconische kapiteins in de franchise. Maar de laatste keer dat Mulgrew te zien was, kreeg ze een cameo in de film Star Trek: Nemesis.

Star Trek: Prodigy-terugkeer
Mulgrew is te horen als holografische versie van Janeway. Ze is een mentorfiguur voor een jonge crew die een Starfleet-schip gebruiken om te reizen door het Delta-kwadrant.

Het is een animatieserie, dus je hoeft niet te verwachten dat je Mulgrew in levende lijve ziet in Star Trek: Prodigy. Leuk is dat zij in de serie vergezeld wordt door Voyager-acteur Robert Beltran.

"Het is een belangrijke tijd voor Voyager en voor Star Trek. Als het op de geschiedenis van popcultuur aankomt, is dit het moment om ons te richten op een jonger publiek en de prachtige filosofie van Gene Roddenberry," begon Mulgrew.

Ze prijst zichzelf gelukkig om terug te keren. "Ik ben geen sentimenteel persoon en dat is Janeway ook niet. Ik kan het niet helpen, maar het voelt nostalgisch om terug te keren en vooruit te kijken naar de nieuwe toekomst."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video voegt deze series nieuw toe in november
Series / Featured

Prime Video voegt deze series nieuw toe in november

We zetten alle series die Prime Video in november toevoegt op een rij, dat wordt cool!

Amazon Prime Video heeft vandaag bekend gemaakt welke series in november worden toegevoegd. Heel lang is de lijst met aankondigingen niet, maar we hebben wel een paar toffe nieuwe toevoegingen waar we naar uit kunnen kijken.

De meest interessante daarvan is The Wheel of Time, een grootschalige en epische fantasyserie waarmee de streamingdienst hoopt een echte topserie in handen te hebben, van het niveau van Game of Thrones.

Vanaf 1 november 2021
Hausen (seizoen 1): Na de dood van zijn moeder, verhuizen de zestienjarige Juri en zijn vader Jaschek naar een vervallen, prefab gebouw in de buitenwijken van de stad. Daar probeert het tweetal een nieuw leven op te bouwen, maar Juri komt er al snel achter dat het huis zich voedt met het lijden van zijn bewoners.

Vanaf 12 november 2021
Always Jane (seizoen 1): Jane Noury woont met haar familie op het platteland van New Jersey en moet, zoals elke tiener, een evenwicht zien te vinden tussen vrienden, familie en school. Hoewel het huidige politieke en sociale klimaat misschien niet de makkelijkste tijd lijkt voor een transgender tiener om op te groeien, heb je haar familie, de Nourys, nog niet ontmoet. Zij vinden humor in het dagelijks leven, terwijl Jane haar zinnen zet op een leven buiten haar familie.

Vanaf 19 november 2021
The Wheel of Time: The Wheel Of Time is één van de populairste fantasy-series aller tijden en waarvan wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken zijn verkocht. Het verhaal speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat en waar alleen bepaalde vrouwen toegang toe hebben. Het verhaal volgt Moiraine (Rosamund Pike), lid van de ongelooflijk machtige, geheel vrouwelijke organisatie genaamd de Aes Sedai, wanneer ze aankomt in het kleine stadje Two Rivers. Daar begint ze aan een gevaarlijke, wereldomspannende reis met vijf jonge mannen en vrouwen, waarvan één de herboren draak zal zijn, die de mensheid zal redden of vernietigen.

Vanaf 24 november 2021
Hanna (seizoen 3): Seizoen drie van Hanna gaat verder met de reis van een buitengewone jonge vrouw, gespeeld door Esmé Creed-Miles, die is gecreëerd door de sinistere organisatie Utrax en getraind om een huurmoordenaar te worden. Hanna (Creed-Miles) probeert nu in het geheim Utrax van binnenuit te vernietigen en zichzelf te bevrijden uit haar greep met de hulp van haar vorige vijand, voormalig CIA-agente Marissa Wiegler (Mireille Enos). Samen hebben ze hooggeplaatste Utrax-agent John Carmichael (Dermot Mulroney) overgehaald om hun missie te helpen, maar haar jonge medemoordenaars Sandy (íine Rose Daly) en Jules (Gianna Kiehl), en nieuwe vijanden beginnen Hanna's plot te vermoeden. Terwijl Hanna dichter bij haar doel komt, ontdekt ze niet alleen een wereldveranderende strategie, maar ook de ware kracht achter Utrax die tussen haar en de vrijheid staat.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kerstserie 'Christmas Flow' op 17 november op Netflix
Series / Nieuws

Kerstserie 'Christmas Flow' op 17 november op Netflix

Ook dit jaar pakt Netflix wederom uit met enkele gloednieuwe kerstseries...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de aanloop naar Kerst verschijnen er uiteraard weer enkele (veelal zeemzoete) kerstseries op streamingdienst Netflix. Eén van deze titels is Christmas Flow. Nu is bekend vanaf wanneer deze reeks te bekijken is op de streamingdienst.

De serie Christmas Flow vertelt het verhaal van de rapper Marcus. Marcus heeft het allemaal prima voor elkaar en zijn carrière zit stevig in de lift. Alles blijkt dus uitstekend te gaan tot hij op een bepaald moment wordt beschuldigd van laster en het aanzetten van geweld tegen vrouwen.

Kerstromance
Op een bepaald ogenblik ontmoet Marcus een vrouwelijke journaliste die zich maar al te goed bewust is van de reputatie van de rapper. Wanneer ze beiden per ongeluk van tas verwisselen is dat het begin van een heuse kerstromance. Slagen ze er echter wel in om hun verschillen opzij te zetten? Dat zal nog moeten blijken.

Netflix heeft ondertussen bekend gemaakt dat de kerstserie Christmas Flow zal worden toegevoegd aan het aanbod van haar streamingdienst op 17 november 2021. Wil je alvast een voorsmaakje? Dan kan de onderstaande trailer daar zeker voor zorgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Max Verstappen deelt stevige sneer uit aan Netflix
Series / Nieuws

Max Verstappen deelt stevige sneer uit aan Netflix

Verstappen zal ook niet meewerken aan het vierde seizoen van 'Formula 1: Drive to Survive'...

Er zit een kink in de kabel tussen Max Verstappen en Netflix. Verstappen haalde stevig uit richting de streamingdienst en zal niet meer meewerken aan het vierde seizoen van de populaire serie Formula 1: Drive to Survive...

Verstappen haalt uit naar Netflix en stelt daarbij dat het bedrijf enkele rivaliteiten in het leven heeft geroepen tussen coureurs die er eigenlijk helemaal niet zijn. In eerdere seizoenen zouden er door Verstappen verschillende interviews zijn gegeven met de makers van de reeks die nadien onder beelden werden geplaatst. Dit terwijl de interviews daarvoor helemaal niet waren bedoeld. Op die manier slaagde de docuserie erin om haar verhaal wat op te smukken. In een reactie stelde Verstappen onder meer het volgende:

"Er werden een paar rivaliteiten gecreëerd die er helemaal niet waren. Ik heb dan ook besloten om geen deel meer uit te maken van de reeks. Ik ga dus ook niet langer interviews geven. Dan is er ook niets wat ze nog van mij kunnen laten zien."

Razend populair
De serie Formula 1: Drive to Survive gunt de kijker een blik achter de schermen van de boeiende wereld van de Formule 1. Reeds vanaf het eerste seizoen geniet ze van een behoorlijke populariteit. Dit gezegd hebbende is het zo dat streamingdienst Netflix ook eerder reeds kritiek ontving op de reeks. In het bijzonder de hoeveelheid aan schermtijd per team stond ter discussie. Bovendien zou er ook sprake zijn oneerlijke uitbetalingen.

De eerste drie seizoenen van de reeks zijn nu te bekijken op Netflix. Het vierde seizoen werd ondertussen ook al officieel aangekondigd en zal ergens in de loop van het jaar 2022 verschijnen. Een exacte datum werd hiervoor tot dusver nog niet gegeven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe CBS-serie 'Ghosts' krijgt een volledig seizoen
Series / Nieuws

Nieuwe CBS-serie 'Ghosts' krijgt een volledig seizoen

Het is echter vooralsnog niet duidelijk uit hoeveel afleveringen de reeks zal bestaan...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor mensen die houden van bovennatuurlijke komedieseries! Het is namelijk zo dat de gloednieuwe CBS-serie Ghosts met zekerheid een volledig seizoen zal krijgen.

Ghosts is een bovennatuurlijke komedieserie waarin het filmen gebeurt met één camera. De cast van de reeks bestaat onder meer uit namen zoals Rose McIver, Utkarsh Ambudkar, Richie Moriarty, Asher Grodman en Brandon Scott Jones.

Ghosts vertelt het verhaal van een freelance journalist genaamd Samantha en een opkomende chef-kok met de naam Jay. Ze nemen afscheid van hun vertrouwde leven om een vervallen landgoed op te smukken dat ze hebben geërfd. Het doel? Ze ombouwen tot een heuse bed & breakfast!

Geesten van overleden bewoners
Al snel komen de twee er achter dat er op het landgoed geesten rondzwerven van overleden bewoners. Voor Samantha geldt dat ze de eerste levende persoon is die de geesten niet alleen kan horen, maar ook kan zien.

De eerste afleveringen van deze nieuwe CBS-reeks zijn erin geslaagd om een gevoelige snaar te raken. Dit niet alleen bij critici, maar ook bij de kijkers. Het leek dus een niet meer dan logische stap te zijn om de serie een volledig seizoen te geven.

Uit hoeveel afleveringen het eerste seizoen van Ghosts nu in totaliteit zal bestaan is voorlopig nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple TV+ komt met 'Dr. Brain': nieuwe Koreaanse serie
Series / Trailer

Apple TV+ komt met 'Dr. Brain': nieuwe Koreaanse serie

Check hier de eerste trailer van nog een Koreaanse serie: Dr. Brain.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Apple TV+ duikt in de trend die Netflix enige tijd geleden ook al gesignaleerd heeft. Zuid-Koreaanse producties doen het wereldwijd goed. Waar Netflix begon met bijvoorbeeld de hitserie Kingdom, boekt het nu een megasucces met Squid Game. En Apple TV+ hoopt ook zoiets mee te maken.

Vandaag is de premièredatum onthuld van de serie Dr. Brain, evenals een eerste trailer. Het is de eerste Koreaanstalige serie van Apple TV+.

Dr. Brain
Deze is gebaseerd op een Koreaanse webtoon.

De live-action sci-fi thriller volgt Sewon, een briljante hersenchirurg. Hij krijgt een gruwelijk persoonlijk tragedie te verwerken als zijn familie slachtoffer wordt van een vreselijk en mysterieus ongeluk.

Om te ontdekken wat er gebeurd is, gaat Sewon extreem ver om het mysterie op te lossen. Hij synchroniseert zijn hersenen met de doden, op zoek naar aanwijzingen.

De serie Dr. Brain is geregisseerd en geproduceerd door kim Jee-woon. Vanaf 3 november beginnen de uitzendingen, tot de serie op 10 december z'n laatste aflevering uitzendt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' komt met een nieuwe Walker
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' komt met een nieuwe Walker

Voor het eerst komt de serie met een heel nieuw type Walker en dat hadden we niet verwacht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Met de jaren hebben we radioactieve Walkers gezien, Walkers die er zo oud uitzien dat ze bijna tot stof zijn vergaan en meer. Maar afgelopen zondag was er weer een heel nieuw type Walker.

De serie Fear the Walking Dead heeft een baby Walker laten zien. Nou ja, zien is het verkeerde woord, maar toch. Laten we er even in duiken.

Fear the Walking Dead-walker
In aflevering 2 is er Emma, het kindje van Bea en Henry, die het kind per ongeluk dood gesmoord hebben nadat ze niet stopte met huilen. En dat was natuurlijk niet goed, met Walkers in de buurt.

Terwijl Morgan en Grace zochten naar Rachels dochter Morgan (ofwel Mo), hoorden ze in de koffer van het echtpaar gegorgel, dat we goed kennen van een Walker.

Het blijkt dat het kindje een Walker geworden is. We zien het kind niet, maar horen het wel, waarmee er weer een nieuw type Walker is.

Je kunt Fear the Walking Dead streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Petitie tegen Netflix-special wint aan kracht
Series / Nieuws

Petitie tegen Netflix-special wint aan kracht

The Closer van Dave Chappelle houdt de gemoederen nog meer bezig dan je zou denken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is een petitie geplaatst op de site Change.org, die erop gericht is om de komediespecial The Closer van Dave Chappelle te verwijderen van Netflix. Op moment van schrijven staat de special bijna op 12.000 handtekeningen.

"Dave Chappelle maakt al lange tijd 'grappen' ten koste van de LHBTIQA+ gemeenschap. In zijn nieuwe special, 'The Closer', maakt hij een aantal denigrerende grappen gericht op de transgender gemeenschap", lezen we in de petitie. "Dit komt op een moment dat de transgender gemeenschap met tegenwerking wereldwijd te maken heeft."

Petitie tegen Netflix
De petitie werd gelanceerd door een groep die zichzelf LGBT+ and Friends noemt. Als de petitie 15.000 handtekeningen haalt, behoort deze tot een van de beter scorende petities volgens de site.

Chappelle's grappen in de aflevering zouden volgens criticasters bewust denigrerend zijn. Maar volgens Netflix is er niets aan de hand en is het geen special die oproept tot geweld.

Maar volgens de petitie biedt Netflix "een platform aan Dave Chappelle en zijn transfobe 'grappen', waardoor Netflix geweld en vijandigheid jegens transgender mensen aanjaagt." Er is nog geen reactie gekomen van Netflix op de petitie.

Je kunt The Closer streamen op Netflix.

Check hier de petitie op Change.org.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ komt mogelijk met serie rond bekend X-Men personage
Series / Nieuws

Disney+ komt mogelijk met serie rond bekend X-Men personage

Magneto zou straks een eigen serie krijgen op streamingdienst Disney+, maar wie speelt 'm dan?

Toen het nieuws lekte dat Evan Peters aan boord van de cast van Marvel-serie WandaVision was, kwamen al de eerste geruchten dat de acteur de rol van Pietro Maximoff, ofwel Quicksilver, zou spelen in de televisieserie. Maar dat bleek niet het geval.

Peters speelde niet eens de rol uit de X-Men-franchise van 20th Century Fox opnieuw. Gespeculeerd wordt nog altijd dat het om een teaser ging voor wat nog komen gaat. En nu beweert Geekosity in elk geval iets: volgens Mikey Sutton (die doorgaans als relatief betrouwbaar te boek staat) zal Disney+ een serie rond Magneto maken.

Magneto-serie
De site beweert het nieuws op basis van zijn anonieme bronnen.

Er zijn vrijwel geen details bekend over de serie die in de maak zou zijn. Geekosity beweert dat het idee is om het een op zichzelf staande serie te maken, eentje die het oorsprongsverhaal van het personage vertelt. Verder zou Polaris een bijrol krijgen.

De mutanten komen uiteindelijk naar het Marvel Cinematic Universe, zoveel is zeker. Opvallend genoeg werkte Fox een decennium geleden aan een solofilm voor Magneto, maar die werd gedumpt toen het solo-debuut van Wolverine bepaald niet goed scoorde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix
Series / Featured

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

En weer domineert de serie Squid Game. Volgende week weer?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke zondag zetten we de meest bekeken series op Netflix voor je op een rij. Het is toch enigszins opmerkelijk, maar deze week is de top drie gelijk ten opzichte van vorige week.

Wederom staat de serie Squid Game helemaal bovenaan het lijstje, gevolgd door het derde seizoen van de hitserie You en dan de miniserie Maid. Daarmee moge duidelijk zijn dat het dus om een weinig diverse lijst gaat. Tegelijk verwachten we volgende week weer nieuwe series, onder meer door het debuut van Locke & Key seizoen 2.

Deze series keek Nederland massaal
Goed, we duiken maar in de top drie!

1. Squid Game: 456 Zuid-Koreanen dingen mee naar een geldprijs van 45,6 miljard won om zo uit hun grote geldzorgen te komen. De serie domineert wereldwijd en dus nog een weekje hier in Nederland.

2. You (seizoen 3): Joe maakt weer een nieuw avontuur mee, ditmaal anders dan de eerdere seizoenen. Daarmee blijft de, inmiddels voor een vierde seizoen vernieuwde serie, boeien!

3. Maid: Een opvallende tussen deze drie series en een toevoeging die draait om een alleenstaande moeder die maar poetsvrouw wordt om voor haar dochtertje te kunnen zorgen. Een gevoelig drama.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt deze week 6 series nieuw toe
Series / Featured

Netflix voegt deze week 6 series nieuw toe

We zetten op een rij welke series allemaal nieuw op Netflix debuteren.

We zetten elke maandag de nieuwe series op een rij die je kan streamen op Netflix. Deze week heeft Netflix een zestal titels aangekondigd. We duiken er meteen in.

VANAF 26 OKTOBER

Sex: Unzipped: De leuke cast van 'sex positives' leert je het ABC van SEX. Sprekers zijn Dominique Jackson, Ian Karmel, Joel Kim Booster, Katherine Ryan, London Hughes, Mae Martin, Michelle Buteau, Nikki Glaser, Romesh Ranganathan, Sam Jay, Trixie Mattel.

VANAF 27 OKTOBER

Sintonia (seizoen 2): Drie tieners uit dezelfde favela van São Paulo jagen hun dromen na en blijven vrienden, in een wereld vol muziek, drugs en religie.

VANAF 28 OKTOBER

Luis Miguel - The Series (seizoen 3): Deze serie vertelt het levensverhaal van de populaire zanger Luis Miguel uit Mexico, die al meer dan vier decennia zijn Latijns-Amerikaanse publiek weet te bekoren.

VANAF 29 OKTOBER

Colin in Black & White: Deze dramaserie van Colin Kaepernick en Ava DuVernay laat Kaepernicks tijd op de middelbare school zien en de ervaringen die van hem een activist maakten.

The Time it Takes: Lina verhuist, zoekt een nieuwe baan en probeert nieuwe dingen uit ... in een poging haar eerste liefde te vergeten. Met Nadia de Santiago en ílvaro Cervantes.

Mythomanic (seizoen 2): Een ondergewaardeerde werkende moeder met een burn-out denkt dat haar partner vreemdgaat. Om hem terug te winnen, doet ze alsof ze een medische diagnose heeft gekregen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-makers adviseerden over 'The Wheel of Time'
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-makers adviseerden over 'The Wheel of Time'

De makers van Game of Thrones hadden een wijze les over The Wheel of Time.

The Wheel of Time-showrunner Rafe Judkins blijkt de makers van HBO-serie Game of Thrones om advies gevraagd te hebben voor het maken van de serie.

The Wheel of Time is een verfilming van de veertiendelige boekenreeks van Robert Jordan, die zich afspeelt in een magische wereld vol gedetailleerde personages en intrigerende details. In de serie speelt Rosamund Pike de rol van Moiraine Damodred, een lid van de vrouwelijke groep magiërs genaamd de Aes Sedai. Als zijn denkt de Dragon Reborn gevonden te hebben, begint het werk om de Dark One te verslaan.

The Wheel of Time-advies
Amazon kondigde de plannen voor de serie aan in 2018 en kwam met een monsterlijk groot budget voor de serie. The Wheel of Time begint op 19 november met uitzenden op Prime Video.

De bedoeling is om de serie zes seizoenen te laten draaien, mits dit een enorm succes kan worden waar Priem Video op hoopt.

Tegenover GQ vertelde Judkins dat hij David Benioff en D.B. Weiss om advies vroeg voordat hij de pilot van The Wheel of Time ontwikkelde. Zij hadden het volgende advies:

"Doe gewoon wat je gaat doen. Je weet wat het is. Je moet erin geloven. Dit soort dingen vereisen een buitengewoon heldere visie om te werken."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog meer schandalige 'Batwoman'-praktijken onthuld
Series / Nieuws

Nog meer schandalige 'Batwoman'-praktijken onthuld

Voormalig Batwoman-actrice Ruby Rose geeft meer e-mails en berichten vrij.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het moddergooien gaat door. Dagen nadat Ruby Rose de cast en crew van Batwoman van misstanden op de filmset beschuldigde, komt ze met screenshots van een e-mail die ze in februari stuurde naar haar manager.

In de e-mail schrijft Rose dat ze "bijna klaar" is met de serie, wat komt door "de atmosfeer, het gebeuren achter de schermen, het onderzoek en de operatie." Vervolgens schrijft ze dat ze met de Screen Actors Guild, of producent Greg Berlanti wil spreken.

Heel wat problemen
Volgens Rose is er heel wat achter de schermen mis gegaan. Volgens haar zou ze gedwongen zijn door filmstudio Warner Bros. om aan de slag te gaan met Batwoman, ondanks dat ze nog gewond was nadat ze door onveilige omstandigheden op de filmset terecht kwam in een naar ongeval.

Warner Bros. reageerde al op die beschuldigingen dat ze onzin zouden zijn en dat Rose ontslagen was van de serie, nadat diverse cast- en crewleden over haar geklaagd zouden hebben.

Er is geen reactie tot nu toe op deze nieuwe beschuldigingen rond Batwoman van het adres van Ruby Rose.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gloednieuwe series die binnenkort op Netflix staan
Series / Featured

3 gloednieuwe series die binnenkort op Netflix staan

Op Netflix komen binnenkort weer drie compleet nieuwe series online.

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor gloednieuwe series die je binnenkort op Netflix vindt.

The Motive | Docuserie vanaf 28 oktober

In 1986 schiet een 14-jarige jongen in Jeruzalem zijn familieleden dood in bed. Er blijven vragen rondzingen. In deze docuserie met vier afleveringen van Tali Shemesh en Asaf Sudri, komen insiders aan het woord.



Arcane | Seizoen 1 vanaf 7 november

Arcane: League of Legends gaat over de utopische regio van Piltover en het onderdrukte, ondergrondse Zaun en we zien de oorsprong van twee League of Legends-champions en de kracht die hen uit elkaar zal scheuren.



Gentefied | Seizoen 2 vanaf 10 november

Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden "“ en hun eigen dromen te verwezenlijken. Dramakomedie met onder meer J.J. Soria, Carlos Santos, Karrie Martin, Joaquí­n Cosí­o, Julissa Calderon, Annie Gonzalez en Laura Patalano.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead: World Beyond' komt weer met een grote onthulling
Series / Nieuws

'The Walking Dead: World Beyond' komt weer met een grote onthulling

De serie The Walking Dead: World Beyond laat weet iets groots in een kleine scène zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Kijkers van The Walking Dead: World Beyond zullen even willen hangen voor een scène na de aftiteling van de aflevering Quatervois, nummer vijf van dit tweede en laatste seizoen.

Die eindigt met een verrassende onthulling aan het einde van de aflevering. Dat soort onthulling is niet per se iets nieuws voor de serie, maar leuk is de scène zeker, want deze borduurt namelijk voort op de bredere franchise.

The Walking Dead: World Beyond-scène
De The Walking Dead spin-off had al in het eerste seizoen, aflevering 4, een eerste scène na de aftiteling.

Het ging om The Wrong End of a Telescope, waarin we wetenschapper Lyla Belshaw van de CRM experimenten zien uit te voeren op Walkers. De scène laat ook de onderbuik van de CR Research-faciliteit zien in Ithaca, New York.

Aflevering 6, Shadow Puppets, heet ook zo'n moment. Daarin zien we wat voor werk Belshaw doet voor Lt. Col. Elizabeth Kublek. En de laatste scène is er eentje waarin Will ontsnapt aan de CRM.

De serie The Walking Dead: World Beyond staat op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' komt met schokkende terugkeer
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' komt met schokkende terugkeer

Dit Fear the Walking Dead-personage hadden we niet direct terug verwacht in de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is een bekend gezicht teruggekeerd in Fear the Walking Dead, waarmee Morgan Jones mogelijk veel te wachten staat.

Seizoen 7 van Fear the Walking Dead is in volle gang. Morgan, Grace en Baby Mo kunnen slechts zes uur aan blootstelling tegen radioactieve straling riskeren per keer dat ze hun onderzeeboot verlaten. Als Baby Mo ontvoerd wordt, is het een race tegen de tijd om hem te vinden.

Oude bekdne
De roadtrip van Morgan en Grace brengt hen naar 'ground zero' van de nucleaire zombie-apocalypse.

In de verte ziet Grace een silhouet van een onbekend, sinister persoon met een hazmat-pak aan. Morgan zegt die stille persoon dat 'ie stil moet bloijven staan, maar dat doet 'ie niet.

Morgan schiet daarop driemaal, waarna de Walkers aanvallen en de figuur wegjagen. Morgan en Grace moeten dus raden wie het is.

De aflevering eindigt met antwoorden. We zien de vreemdeling een verbrande doos met daarop 'MORGAN JONES' openen. In die doos bevindt zich het hoofd van premiejager Emile LaRoux, dat weer tot leven is gekomen. En daarop blijkt dat die vreemdeling de tweelingbroer van Emile is, Josiah, die wraak wil nemen op Morgan.

Fear the Walking Dead is op Prime Video te streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ komt met toffe nieuwe 'Hawkeye'-trailer
Series / Trailer

Disney+ komt met toffe nieuwe 'Hawkeye'-trailer

Hawkeye ziet er echt heel tof uit in deze nieuwe beelden met nog 1 maand tot de release.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel-serie Hawkeye komt over een maand uit op streamingdienst Disney+. Om dat te vieren kwam Marvel Studios afgelopen zondag met een officiële poster voor de serie. En in het kader daarvan is er nu ook een 'one month'-teaser vrijgegeven.

In de korte, achttien seconden durende clip, zien we clips uit de zes verschillende afleveringen van de serie Hawkeye.

Hawkeye-teaser
In de teaser zien we Jeremy Renner's Clint Barton en Hailee Steinfeld's Kate Bishop. De achttien seconden durende promo focust met name op de keiharde actie van de twee boogschutters en hun tegenstanders.

De teaser laat zien dat Hawkeye net zo cinematisch is als voorgaande projecten van Marvel Studios, zoals Loki en WandaVision.

Het wordt de laatste live-action serie in het Marvel Cinematic Universe van dit jaar. Zes afleveringen komen er in totaal. Je kunt Hawkeye vanaf 24 november streamen, met elke week een nieuwe aflevering.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' heeft voor het eerst een personage in al zijn series
Series / Nieuws

'The Walking Dead' heeft voor het eerst een personage in al zijn series

Beta heeft de gelukkige eer om in welke The Walking Dead-serie te zitten.

The Walking Dead: World Beyond heeft een kleine easter egg. En die zorgt ervoor dat Beta (Ryan Hurst) het enige personage is dat in alledrie de Walking Dead-series zit.

Beta was de tweede man van Alpha in de Whisperers en te zien in seizoen 9 en 10 van de serie. Zijn masker was gemaakt van de huid van een beroemde country-muzikant. Het personage ging dood voordat zijn gezicht te zien was, maar los daarvan is hij ook te zien geweest in de spin-off series Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond.

Drie series
The Walking Dead: World Beyond keert in aflevering 4 van seizoen 2, Family Is A Four Letter Word, terug naar het CRM Decontamination Center. Daar zien we het album Half Moon: Live in Concert liggen. Diezelfde plaat ligt ook zichtbaar in The Walking Dead seizoen 10, aflevering 14 Look at the Flowers.

De muzikant wordt omschreven als een 'echt Amerikaans genie', en 'de meest productieve Amerikaanse muzikant van onze tijd'. In aflevering 22 van seizoen 10 draagt Lucille zelfs een half-zichtbaar Half-Moon shirt.

En daardoor is er dus een kleine crossover tussen de drie verschillende series te zien. Ondanks dat Beta officieel een slechterik is, heeft hij nu dus een illustere eer gekregen van de makers.

The Walking Dead: World Beyond is te streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.