Disney+ komt mogelijk met serie rond bekend X-Men personage

X-Men schurk naar Disney+?

Magneto zou straks een eigen serie krijgen op streamingdienst Disney+, maar wie speelt 'm dan?

Jim Pedd, 26 oktober 2021 om 10:35

Toen het nieuws lekte dat Evan Peters aan boord van de cast van Marvel-serie WandaVision was, kwamen al de eerste geruchten dat de acteur de rol van Pietro Maximoff, ofwel Quicksilver, zou spelen in de televisieserie. Maar dat bleek niet het geval.
Peters speelde niet eens de rol uit de X-Men-franchise van 20th Century Fox opnieuw. Gespeculeerd wordt nog altijd dat het om een teaser ging voor wat nog komen gaat. En nu beweert Geekosity in elk geval iets: volgens Mikey Sutton (die doorgaans als relatief betrouwbaar te boek staat) zal Disney+ een serie rond Magneto maken.

Magneto-serie
De site beweert het nieuws op basis van zijn anonieme bronnen.

Er zijn vrijwel geen details bekend over de serie die in de maak zou zijn. Geekosity beweert dat het idee is om het een op zichzelf staande serie te maken, eentje die het oorsprongsverhaal van het personage vertelt. Verder zou Polaris een bijrol krijgen.

De mutanten komen uiteindelijk naar het Marvel Cinematic Universe, zoveel is zeker. Opvallend genoeg werkte Fox een decennium geleden aan een solofilm voor Magneto, maar die werd gedumpt toen het solo-debuut van Wolverine bepaald niet goed scoorde.

Bron: geekositymag

Lees meer over: Magneto, X Men, Disney Plus

Populair nieuws