Marvel-regisseur wil 'Loki' seizoen 2 niet maken

Marvel-regisseur wil 'Loki' seizoen 2 niet maken

James Gunn ziet het niet zitten om Loki seizoen 2 te regisseren laat 'ie weten.

Jim Pedd, 25 oktober 2021 09:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Guardians of the Galaxy Vol. 3-regisseur James Gunn is bepaald niet van plan om door te gaan met het Marvel Cinematic Universe, door bijvoorbeeld het tweede seizoen van de serie Loki te regisseren.
Op Twitter vroeg een van de fans van James Gunn én de serie Loki aan James Gunn of hij er eventueel toe bereid zou zijn om het stokje over te nemen van regisseur Kate Herron, die opstapte na het eerste seizoen (omdat ze toe was aan nieuwe uitdagingen).

Loki seizoen 2 regisseren
Gunn reageerde dat hij het een fijne vraag vond, eentje die hij wel kon waarderen. Maar: "Dat is heel vriendelijk, maar ik heb best veel te doen. Al weet ik zeker dat Loki de juiste regisseur zal vinden om in de voetsporen van Kate te treden," aldus Gunn op Twitter.

Kate Herron vertelde al eens toen de serie Loki na zes afleveringen zijn eerste seizoen afrondde, dat ze nooit gedacht had over een mogelijke tweede reeks.

"Heel eerlijk, ik heb altijd gepland dat dit het zou zijn. Seizoen 2 was niet iets waar we het over hadden, maar ik kijk er echt enorm naar uit. Ik kijk er heel erg naar uit als fan, en ik kan je zeggen dat ik heel trots ben op wat we gemaakt hebben en ik heb echt alles gegeven dat ik had. Nu werk ik aan andere dingen die nog niet aangekondigd zijn."

De serie Loki is op Disney+ te streamen.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Loki, James Gunn, MCU, Marvel Studios

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws