'Loki' seizoen 2 gaat je mogelijk heel blij maken

'Loki' seizoen 2 gaat je mogelijk heel blij maken

Het tweede seizoen van Loki zet Mobius misschien wel op zijn jetski.

Jim Pedd, 17 september 2021 om 12:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Kate Herron liet al weten dat ze niet terugkeert om het tweede seizoen van de serie Loki te regisseren. Maar ze kijkt wel naar de serie in de hoop dat Mobius M. Mobius, het personage van Owen Wilson, zijn grootste wens in vervulling ziet gaan.
Mobius vertelde in de serie Loki dat hij heel erg fan was van jetski's. De hoop van fans was dat dit uiteindelijk zich zou uitbetalen en dat Mobius ergens tegen het einde van het eerste seizoen van de serie op een jetski zou staan. Maar dat kwam niet uit.

Tweede seizoen van Loki
Aan het einde van het eerste seizoen zagen we hoe Tom Hiddleston's titelheld uit het Citadel at the End of Time gegooid werd door Sylvie en terugkeerde naar een compleet andere realiteit waar Mobius hem niet kende.

De hoop van Herron is dat die Mobius wel een gelukje mag beleven.

"Ik denk dat dit wel de taak was, of niet? Wie hem ook regisseert, die moet er echt voor kiezen hem op zijn jetski te zetten. Als dat niet de opening van het tweede seizoen is... nou ja, we hopen het heel erg. Het was grappig, want iedereen die meewerkte aan de serie, van de schrijvers tot de rest van de mensen, hield van de jetski's. En wij dachten: 'Er is nog zoveel te doen' en realiseerden ons dat hij niet zou eindigen op een jetski."

En dus hoopt Herron heel erg dat we dit in het volgende seizoen wel te zien krijgen.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Loki, Mobius, Owen Wilson, Disney Plus, MCU, Marvel Studios

Populair nieuws