search
Netflix-hit 'You' doet het anders met seizoen 4
Series / Nieuws

Netflix-hit 'You' doet het anders met seizoen 4

De serie You krijgt nu zijn derde seizoen net besteld is nu al een vierde reeks.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Penn Badgley legt uit dat het aankomende vierde seizoen van You gaat verschillen van de eerste seizoenen. Het derde seizoen van de romantische thriller ging recent van start op Netflix.

Waar Joe, gespeeld door Badgley, nu serieus van plan was om het goede leven te leiden met Love, gaat dat al snel mis. Zij is dodelijk roekeloos en hij vindt zijn buurvrouw Natalie geweldig. Met grote gevolgen.

Heel ander vierde seizoen
You loopt helemaal niet zo goed voor Natalie en Love af. Natalie wordt aan het einde van de eerste aflevering vermoord door Love. En Love wordt vermoord door haar echtgenoot, nadat het tweetal in een gruwelijke strijd terecht komt.

In een interview met Collider vertelt Badgley dat het verhaal een andere kant op gaat met het nieuwe seizoen. Joe zou het mogelijk fijn vinden om vermoord te worden door een vrouw.

"Als hij gemarteld en vermoord zou worden door een vrouw, zou hij in zijn gedachten vergeven worden. Hij zou zich de meest vervolgde man in de geschiedenis voelen, en een martelaar voor de liefde. Ik denk dat seizoen 4 daardoor meer draait over de band van Joe met zichzelf," aldus Badgley.

You is op Netflix te streamen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen