Serie 'Olaf Presenteert' vanaf 12 november te bekijken bij Disney+

Serie 'Olaf Presenteert' binnenkort op Disney+

Klassieke Disney-animaties komen tot leven in deze gloednieuwe kinderserie op Disney+...

Geoffrey Ketels, 25 oktober 2021 om 14:21

Wil jij ook graag zien hoe klassieke Disney-animaties (terug) tot leven komen? Dan kan je daarvoor binnenkort terecht op (waar anders) Disney+!
Op 12 november verschijnt op het streamingplatform van Disney de nieuwe kinderserie genaamd Olaf Presenteert. In de reeks zal de geliefde sneeuwpop uit de Frozen-films verschillende klassieke Disney-verhalen vertellen zoals eigenlijk alleen hij dat kan. Het gaat hierbij om momenten die te zien waren in films zoals The Little Mermaid, Aladdin, Tangled, The Lion King en Moana.

Olaf
Het is natuurlijk niet voor het eerst dat er een project wordt gemaakt met Olaf in de hoofdrol. Vorig jaar verscheen bijvoorbeeld op Disney+ ook reeds Once Upon a Snowman. Dit was een exclusieve Disney+ short waarin het onvoorspelbare oorsprongsverhaal werd geschetst van Olaf. Ook verscheen de digitale serie At Home With Olaf.

Ook nu weer wordt er ongetwijfeld uitgekeken naar het verschijnen van de nieuwe serie Olaf Presenteert. Op het verschijnen van de reeks mag het dan nog even wachten zijn, wij hebben wel alvast een trailer voor jou in petto!


Lees meer over: Olaf Presenteert, serie, series, Disney, Disney Plus

Populair nieuws