Serie 'I Know What You Did Last Summer' blijkt tegen te vallen

De reeks gebaseerd op de gelijknamige film uit 1997 scoort opvallend slecht...

Geoffrey Ketels, 25 oktober 2021 15:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er werd stiekem toch best uitgekeken naar het verschijnen van de serie I Know What You Did Last Summer op Amazon Prime Video. Nu de eerste reacties en scores bekend raken blijkt de reeks toch danig tegen te vallen.
Wie fan is van Young Adult series zit eigenlijk best goed bij Amazon Prime Video. In het aanbod van de streamingdienst zijn dan ook namen terug te vinden zoals bijvoorbeeld The Wilds en Cruel Summer. Ook de serie I know what you did last summer bleek in eerste instantie aan dat lijstje toegevoegd te kunnen worden. Toch blijkt de serie nu helemaal niet zo goed te zijn als werd verwacht.

I know what you did last summer is uiteraard gebaseerd op de gelijknamige film die verscheen in het jaar 1997. Voor de film geldt dat ze losjes was gebaseerd op het boek van Lois Duncan dat het levenslicht zag in het jaar 1973.

Duister geheim
Het verhaal dat de reeks volgt is sterk vergelijkbaar met deze van de film. Een groep studenten studeert af waarna er een fataal auto-ongeluk plaatsvindt. Vervolgens worden ze gestalkt door een brute moordenaar.

Klinkt allemaal heel bekend in de oren en dat is het ook. De reeks weet volgens verschillende bronnen op geen enkel moment echt te verrassen. Men probeert dit enigszins goed te maken door een cast bestaande uit allemaal mooie mensen en hier en daar wat sensuele scenes, maar dat maakt de reeks er niet echt beter op.

De scores op verschillende gespecialiseerde websites liegen er dan ook niet om. Op IMDB bedraagt de score momenteel 5,2/10 terwijl de scores op Rotten Tomatoes momenteel op 43 en 37 procent zijn gelegen.

Wil je toch graag de serie I Know What You Did Last Summer kijken? Dan is dat vanaf nu mogelijk bij Amazon Prime Video!


Lees meer over: I Know What You Did Last Summer, serie, series, Amazon, Amazon Prime, Amazon Prime Video

Populair nieuws