'American Horror Story' seizoen 10 te bekijken bij Disney+

'American Horror Story' S10 streamen bij Disney+

Het tiende seizoen van de serie is vanaf nu te bekijken op de streamingdienst van Disney...

Geoffrey Ketels, 25 oktober 2021 om 15:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van de reeks American Horror Story kunnen op streamingdienst Disney+ aan de slag gaan met het tiende seizoen van de populaire reeks.
Voor het tiende seizoen van de serie American Horror Story wordt er uitgeweken naar twee verschillende locaties. Het eerste deel speelt zich dan ook af vlakbij de zee terwijl het tweede deel zich afspeelt in de woestijn. Voor de laatste vier afleveringen wordt er dus uitgeweken naar een andere locatie.

Writer's Block
De reeks AHS: Double Feature vertelt het verhaal van de schrijver Harry (Finn Whitrock) die af te rekenen krijgt met een gigantische writer's block. Hij komt vervolgens in aanraking met een andere bekende auteur die hem helpt door hem een aantal mysterieuze pillen te geven. Het talent waar Harry over beschikt wordt in één klap groter. Echter zorgen de pillen ook voor een aantal verontrustende bijwerkingen...

In het tiende seizoen van de reeks American Horror Story duiken terug enkele bekende gezichten op. Het gaat hierbij dan onder meer om Sarah Paulson en Evan Peters, maar ook om Frances Conroy.

Wil jij ook graag het tiende seizoen van American Horror Story kijken? Dan is dat in ieder geval vanaf nu mogelijk op Disney+!


Lees meer over: American Horror Story, serie, series, Disney, Disney Plus

Informatie over de serie: American Horror Story

Populair nieuws