'The Walking Dead' heeft voor het eerst een personage in al zijn series

Eerste Walking Dead-personage in elke serie

Beta heeft de gelukkige eer om in welke The Walking Dead-serie te zitten.

Jim Pedd, 26 oktober 2021 om 06:00

The Walking Dead: World Beyond heeft een kleine easter egg. En die zorgt ervoor dat Beta (Ryan Hurst) het enige personage is dat in alledrie de Walking Dead-series zit.
Beta was de tweede man van Alpha in de Whisperers en te zien in seizoen 9 en 10 van de serie. Zijn masker was gemaakt van de huid van een beroemde country-muzikant. Het personage ging dood voordat zijn gezicht te zien was, maar los daarvan is hij ook te zien geweest in de spin-off series Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond.

Drie series
The Walking Dead: World Beyond keert in aflevering 4 van seizoen 2, Family Is A Four Letter Word, terug naar het CRM Decontamination Center. Daar zien we het album Half Moon: Live in Concert liggen. Diezelfde plaat ligt ook zichtbaar in The Walking Dead seizoen 10, aflevering 14 Look at the Flowers.

De muzikant wordt omschreven als een 'echt Amerikaans genie', en 'de meest productieve Amerikaanse muzikant van onze tijd'. In aflevering 22 van seizoen 10 draagt Lucille zelfs een half-zichtbaar Half-Moon shirt.

En daardoor is er dus een kleine crossover tussen de drie verschillende series te zien. Ondanks dat Beta officieel een slechterik is, heeft hij nu dus een illustere eer gekregen van de makers.

The Walking Dead: World Beyond is te streamen op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Beta, Fear the Walking Dead, The Walking Dead World Beyond

Populair nieuws