search
'American Horror Story' verliest hoofdrolspeler
Series / Nieuws

'American Horror Story' verliest hoofdrolspeler

De serie American Horror Story moet het mogelijk zonder Sarah Paulson doen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sarah Paulson hint ernaar dat dit nieuwe seizoen van American Horror Story haar laatste zou kunnen zijn. De actrice maakt onderdeel uit van de franchise sinds 2011, toen deze debuteerde met het seizoen Murder House.

Elk seizoen van de serie staat volledig op zichzelf. We zien elk seizoen weer oude bekenden terugkeren als verschillende personages. Paulson speelde maar liefst 14 personages en was alleen niet te zien in het negende van de serie. Wel is ze weer te zien in Double Feature, dat nu bezig is op FX.

Niet terug?
Nu lijkt het erop dat de actrice misschien niet terug keert om een vijftiende personage te spelen in de franchise. Haar werd gevraagd was haar volgende project met Ryan Murphy zou worden, waar ze een duidelijk antwoord op had.

"Ik weet het niet. Dit is voor het eerst in zo'n drie jaar dat ik het niet weet," begon ze.

"Ik denk dat dit mijn laatste seizoen van Horror Story is. Waarschijnlijk. Ik bedoel, ik weet het niet. Elke keer komt hij weer met een wackadoodle-stoodle personage en roep ik: 'Ja! Laten we het doen!' Dus ik weet het niet. Dit is de eerste keer. We gaan het zien."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen