Nieuwe CBS-serie 'Ghosts' krijgt een volledig seizoen

Het is echter vooralsnog niet duidelijk uit hoeveel afleveringen de reeks zal bestaan...

Geoffrey Ketels, 26 oktober 2021 13:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor mensen die houden van bovennatuurlijke komedieseries! Het is namelijk zo dat de gloednieuwe CBS-serie Ghosts met zekerheid een volledig seizoen zal krijgen.
Ghosts is een bovennatuurlijke komedieserie waarin het filmen gebeurt met één camera. De cast van de reeks bestaat onder meer uit namen zoals Rose McIver, Utkarsh Ambudkar, Richie Moriarty, Asher Grodman en Brandon Scott Jones.

Ghosts vertelt het verhaal van een freelance journalist genaamd Samantha en een opkomende chef-kok met de naam Jay. Ze nemen afscheid van hun vertrouwde leven om een vervallen landgoed op te smukken dat ze hebben geërfd. Het doel? Ze ombouwen tot een heuse bed & breakfast!

Geesten van overleden bewoners
Al snel komen de twee er achter dat er op het landgoed geesten rondzwerven van overleden bewoners. Voor Samantha geldt dat ze de eerste levende persoon is die de geesten niet alleen kan horen, maar ook kan zien.

De eerste afleveringen van deze nieuwe CBS-reeks zijn erin geslaagd om een gevoelige snaar te raken. Dit niet alleen bij critici, maar ook bij de kijkers. Het leek dus een niet meer dan logische stap te zijn om de serie een volledig seizoen te geven.

Uit hoeveel afleveringen het eerste seizoen van Ghosts nu in totaliteit zal bestaan is voorlopig nog niet bekend.

Lees meer over: Ghosts, serie, series, CBS

Populair nieuws