Max Verstappen deelt stevige sneer uit aan Netflix

Verstappen zal ook niet meewerken aan het vierde seizoen van 'Formula 1: Drive to Survive'...

Geoffrey Ketels, 26 oktober 2021 13:46

Er zit een kink in de kabel tussen Max Verstappen en Netflix. Verstappen haalde stevig uit richting de streamingdienst en zal niet meer meewerken aan het vierde seizoen van de populaire serie Formula 1: Drive to Survive...
Verstappen haalt uit naar Netflix en stelt daarbij dat het bedrijf enkele rivaliteiten in het leven heeft geroepen tussen coureurs die er eigenlijk helemaal niet zijn. In eerdere seizoenen zouden er door Verstappen verschillende interviews zijn gegeven met de makers van de reeks die nadien onder beelden werden geplaatst. Dit terwijl de interviews daarvoor helemaal niet waren bedoeld. Op die manier slaagde de docuserie erin om haar verhaal wat op te smukken. In een reactie stelde Verstappen onder meer het volgende:

"Er werden een paar rivaliteiten gecreëerd die er helemaal niet waren. Ik heb dan ook besloten om geen deel meer uit te maken van de reeks. Ik ga dus ook niet langer interviews geven. Dan is er ook niets wat ze nog van mij kunnen laten zien."

Razend populair
De serie Formula 1: Drive to Survive gunt de kijker een blik achter de schermen van de boeiende wereld van de Formule 1. Reeds vanaf het eerste seizoen geniet ze van een behoorlijke populariteit. Dit gezegd hebbende is het zo dat streamingdienst Netflix ook eerder reeds kritiek ontving op de reeks. In het bijzonder de hoeveelheid aan schermtijd per team stond ter discussie. Bovendien zou er ook sprake zijn oneerlijke uitbetalingen.

De eerste drie seizoenen van de reeks zijn nu te bekijken op Netflix. Het vierde seizoen werd ondertussen ook al officieel aangekondigd en zal ergens in de loop van het jaar 2022 verschijnen. Een exacte datum werd hiervoor tot dusver nog niet gegeven.


Lees meer over: Drive to Survive, serie, series, Netflix

Populair nieuws