Kerstserie 'Christmas Flow' op 17 november op Netflix

Serie 'Christmas Flow' op 17 november op Netflix

Ook dit jaar pakt Netflix wederom uit met enkele gloednieuwe kerstseries...

Geoffrey Ketels, 26 oktober 2021 om 14:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In de aanloop naar Kerst verschijnen er uiteraard weer enkele (veelal zeemzoete) kerstseries op streamingdienst Netflix. Eén van deze titels is Christmas Flow. Nu is bekend vanaf wanneer deze reeks te bekijken is op de streamingdienst.
De serie Christmas Flow vertelt het verhaal van de rapper Marcus. Marcus heeft het allemaal prima voor elkaar en zijn carrière zit stevig in de lift. Alles blijkt dus uitstekend te gaan tot hij op een bepaald moment wordt beschuldigd van laster en het aanzetten van geweld tegen vrouwen.

Kerstromance
Op een bepaald ogenblik ontmoet Marcus een vrouwelijke journaliste die zich maar al te goed bewust is van de reputatie van de rapper. Wanneer ze beiden per ongeluk van tas verwisselen is dat het begin van een heuse kerstromance. Slagen ze er echter wel in om hun verschillen opzij te zetten? Dat zal nog moeten blijken.

Netflix heeft ondertussen bekend gemaakt dat de kerstserie Christmas Flow zal worden toegevoegd aan het aanbod van haar streamingdienst op 17 november 2021. Wil je alvast een voorsmaakje? Dan kan de onderstaande trailer daar zeker voor zorgen!


Lees meer over: Christmas Flow, serie, series, kerstserie, kerstseries, Netflix

Populair nieuws