Prime Video voegt deze series nieuw toe in november

Prime Video voegt deze series toe in november

We zetten alle series die Prime Video in november toevoegt op een rij, dat wordt cool!

Jim Pedd, 26 oktober 2021 om 15:05

Amazon Prime Video heeft vandaag bekend gemaakt welke series in november worden toegevoegd. Heel lang is de lijst met aankondigingen niet, maar we hebben wel een paar toffe nieuwe toevoegingen waar we naar uit kunnen kijken.
De meest interessante daarvan is The Wheel of Time, een grootschalige en epische fantasyserie waarmee de streamingdienst hoopt een echte topserie in handen te hebben, van het niveau van Game of Thrones.

Vanaf 1 november 2021
Hausen (seizoen 1): Na de dood van zijn moeder, verhuizen de zestienjarige Juri en zijn vader Jaschek naar een vervallen, prefab gebouw in de buitenwijken van de stad. Daar probeert het tweetal een nieuw leven op te bouwen, maar Juri komt er al snel achter dat het huis zich voedt met het lijden van zijn bewoners.

Vanaf 12 november 2021
Always Jane (seizoen 1): Jane Noury woont met haar familie op het platteland van New Jersey en moet, zoals elke tiener, een evenwicht zien te vinden tussen vrienden, familie en school. Hoewel het huidige politieke en sociale klimaat misschien niet de makkelijkste tijd lijkt voor een transgender tiener om op te groeien, heb je haar familie, de Nourys, nog niet ontmoet. Zij vinden humor in het dagelijks leven, terwijl Jane haar zinnen zet op een leven buiten haar familie.

Vanaf 19 november 2021
The Wheel of Time: The Wheel Of Time is één van de populairste fantasy-series aller tijden en waarvan wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken zijn verkocht. Het verhaal speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat en waar alleen bepaalde vrouwen toegang toe hebben. Het verhaal volgt Moiraine (Rosamund Pike), lid van de ongelooflijk machtige, geheel vrouwelijke organisatie genaamd de Aes Sedai, wanneer ze aankomt in het kleine stadje Two Rivers. Daar begint ze aan een gevaarlijke, wereldomspannende reis met vijf jonge mannen en vrouwen, waarvan één de herboren draak zal zijn, die de mensheid zal redden of vernietigen.

Vanaf 24 november 2021
Hanna (seizoen 3): Seizoen drie van Hanna gaat verder met de reis van een buitengewone jonge vrouw, gespeeld door Esmé Creed-Miles, die is gecreëerd door de sinistere organisatie Utrax en getraind om een huurmoordenaar te worden. Hanna (Creed-Miles) probeert nu in het geheim Utrax van binnenuit te vernietigen en zichzelf te bevrijden uit haar greep met de hulp van haar vorige vijand, voormalig CIA-agente Marissa Wiegler (Mireille Enos). Samen hebben ze hooggeplaatste Utrax-agent John Carmichael (Dermot Mulroney) overgehaald om hun missie te helpen, maar haar jonge medemoordenaars Sandy (Áine Rose Daly) en Jules (Gianna Kiehl), en nieuwe vijanden beginnen Hanna's plot te vermoeden. Terwijl Hanna dichter bij haar doel komt, ontdekt ze niet alleen een wereldveranderende strategie, maar ook de ware kracht achter Utrax die tussen haar en de vrijheid staat.

Lees meer over: Prime Video, November, Maand

Populair nieuws