search
'Star Wars' brengt een gehaat personage terug
Series / Nieuws

'Star Wars' brengt een gehaat personage terug

Het personage Snoke zou straks te zien zijn in de serie Star Wars: Andor.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Disney+ werkt aan een prequelserie op de film Rogue One: A Star Wars Story, die draait om Cassian Andor. De prequel zou mogelijk een controversiële Star Wars-slechterik terugbrengen.

De doorgaans zeer betrouwbare site Making Star Wars beweert namelijk dat Andy Serkis in de serie te zien zal zijn. Hij zou volgens hen de rol van Supreme Leader Snoke weer spelen in de Cassian Andor-serie.

Supreme Leader Snoke
Goed, Serkis speelde voor het eerst de rol van Snoke in de film Star Wars: The Force Awakens. Hij werd opgebouwd als de leider van de First Order en de figuur die na drie films verslagen zou moeten worden.

Maar in The Last Jedi werd Snoke vermoord door Kylo Ren en de film daarna bleek hij een marionet van Palpatine te zijn geweest.

Making Star Wars weet niet helemaal zeker of Serkis terug is als Snoke in Cassian Andor. Als dat het geval is, zou dat een verrassing zijn. Cassian Andor speelt zich af voor de oorspronkelijke Star Wars-trilogie.

Voor zover we weten, bevond Snoke zich in een soort slaaptoestand op Exegol, tot Emperor Palpatine om het leven kwam op de tweede Death Star.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen