Lucy Lawless over terugkeer als Xena the Warrior Princess

Lucy Lawless over terugkeer als Xena

Wil Lucy Lawless terugkeren in een serie als de heldin Xena the Warrior Princess?

Jim Pedd, 28-10-2021 06:39

Een tijd geleden vertelde Lucy Lawless dat ze terug zou willen keren voor een Xena: Warrior Princess-reboot. Ze zou de rol over willen dragen aan iemand anders en dan met pensioen gaan.
We leerden Xena kennen in de serie Hercules: The Legendary Journeys. Vervolgens kreeg Xena een spin-off, die tussen 1995 en 2001 te zien was. Fans en critici waren erg blij met het werk van Lawless als de sterke vrouwelijke protagonist.

Xena: Warrior Princess-terugkeer
Tijdens een interview met de site Screen Rant vertelde de actrice over haar gedachten ten aanzien van de mogelijke terugkeer in de franchise.

Ze zou wel terug willen keren op de een of andere manier, maar niet direct voor een traditionele serie. In plaats daarvan wil Lawless dat er een nieuwe Xena gevonden wordt, aan wie ze het harnas over kan dragen. Ze denkt dat zij en haar co-ster Renee O'Connor "zich zouden vestigen op Lesbos en een B&B zouden draaien".

"Ik zou wel betrokken willen zijn bij de zoektocht naar de volgende. Renee en ik kunnen dan terugkeren in onze rollen. Maar we vinden ook een nieuwe Xena om het harnas aan over te dragen of iets dergelijks."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Xena the Warrior Princess, Lucy Lawless, Xena

Informatie over de serie: Xena: Warrior Princess

Populair nieuws